5 június 2020

Kedves Akvarista Barátunk!

ImageÖrömmel jelentjük, hogy a kicsit hosszúra nyúlt nyári szünet után az Akvárium Magazin újra visszaáll a normál kerékvágásba. Amint láthatod, a nyáron nem csak a hasunkat süttettük (bár azt is), hanem sokat dolgoztunk a Magazinon.


Igyekeztünk javítani a „dízájn”-on, reméljük tetszik. Természetesen tartalmi téren sem tétlenkedtünk. Legnagyobb újításunk, hogy minden cikk végén lehetőség van hozzászólni az adott cikk témához, lehet kérdezni, véleményt cserélni, ütköztetni. A szerzők a felmerülő kérdésekre, gondolatokra mindig igyekeznek a lehető leggyorsabban reagálni. Természetesen a nem oda illő és csak a helyet foglaló hozzászólásokat moderálni igyekszünk majd! Ha nem  az adott cikkel kapcsolatos, hanem általános vagy más jellegű probléma merül fel, azt az AM Postaládában tudod megírni a szerkesztőségnek.
Folyamatosan próbáljuk feldolgozni azt a hatalmas információmennyiséget, amit a májusi Interzoo 2006 kiállításon szívtunk magunkba. Hasznosítjuk majd az ott szerzett tapasztalatokat, kapcsolatokat – pl. több neves külföldi akvaristától kaptunk ígéretet, hogy interjút ad lapunknak. Igyekszünk beszámolni az Interzoo-n látott akvarista világtrendekről, újdonságokról.
ImageTovábbá nyakunkon a szeptemberi Akvarista Napok 2006 rendezvény (ez a 2005-ös folytatása, amiről „Petőfi naplója” címen olvashattatok (és olvashattok most is) beszámolókat Petőfi László kollégánktól). Az Akvarista Napokról idén is igyekszünk majd részletesen beszámolni az Akvárium Magazin hasábjain!
Egyszóval Kedves Olvasó, ne búsúlj, hogy lassan vége a nyárnak, mert új akvarista kalandok várnak!

Jó akvarizálást és jó olvasást kívánunk Neked!

Akvárium Magazin

U.i.: Máris várjuk megjegyzéseiteket arról, hogy tetszik a megújult honlapunk!

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
    • Aktuális programok, események
    • Kedves AME tagok! Bár a fórumot mostanság nem nagyon használjuk, remélem azért időnként még jártok az oldalon és olvassátok. Továbbítom...
    • 2 hete 2 napja