19 szeptember 2018

A Magazin 86. számában megjelent egy cikk "Ikrázó fogasponty kutatások a szudáni Nuba-hegységben" címmel. A szerzőket kérdeztük az expedíció körülményeiről.

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Interjú a világjáró akvaristával

ImageAz Akvárium Magazinban is publikáló nemzetközi hírű rák és garnéla szakértővel, Chris Lukhaup-pal készítettünk interjút - köszönet érte Bukovácz Tamásnak. Itt olvashatjátok!

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

A világ legszebb szigetén 2.

Image A következőkben Nagy Zoltán barátunk fantasztikus útleírásának 2. részét olvashatjátok. Nem kötődik ugyan szorosan az akvarisztikához, de azt hiszem, hogy a képek és az útleírás mindenkit kárpótol majd! Olvasáshoz kattints a cikkre!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

A világ legszebb szigetén 1.

ImageA következőkben Nagy Zoltán barátunk fantasztikus útleírását olvashatjátok. Nem kötődik ugyan szorosan az akvarisztikához, de azt hiszem, hogy a képek és az útleírás mindenkit kárpótol majd! Olvasáshoz kattints a cikkre!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Interjú Persányi Miklóssal

Persányi MiklósAz Akvárium Magazin Szerkesztősége e-mailben kérte fel  Persányi Miklós Miniszter Urat, hogy válaszoljon az akvaristákat érdeklő kérdéseinkre. Legnagyobb örömünkre Persányi Úr készséggel válaszolt nekünk, amit ezúton is köszönünk. Az interjút itt olvashatjátok:


Bejelentkezés a hozzászóláshoz
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
    • Guppi
    • Sziasztok Ha egy 250 literes medencét telerakok Endler-guppikkal, nem épülnek le néhány generáció alatt? Szaporodhatnak nyakló nélkül, és...
    • 1 hete 1 napja