18 szeptember 2019

 

Február 21-én került megrendezésre a volt KUSZA-ban Budafokon 2010. tavaszi akvarisztikai börzéje. A hely lefoglalására már tavaly augusztusban sor került, hogy biztos legyen. Mivel az előző hasonló rendezvényeken mintegy 300 látogató jelent meg, elégnek tűnt a hely mérete.

 

 

Ezt erősítette az is, hogy az árusítani szándékozók száma sem emelkedett, utolsó pillanatban is –mint eddig- csak 16 fő jelentkezett.

Akkor jött a meglepetés, amikor már délben elérte a látogatók száma az 500-at! Nyilvánvaló volt, hogy –a helyhez mérten- hatalmas tömeg gyűlt össze. Az újonnan érkezőknek ekkor már mondták is a pénztárnál, hogy sokan vannak, és ha lehet, várjanak kicsit, mert nem tudnak körülnézni sem. Ennek ellenére még mindig jöttek új vásárlók, akik több-kevesebb sikerrel eljutottak az asztalokig. Fél 1-re alább hagyott a tumultus, ekkor már kényelmesen lehetett nézelődni, beszélgetni, válogatni. Azok jártak jobban, akik megvárták ezt az időt. Az árusítók sok halat értékesítettek, és így a látogatók közül is sokan megelégedéssel tértek haza. Természetesen nem lehet mindenkinek megfelelni, de a megjelent közel 600 ember jelentős része –éppen a nagy tömegre való tekintettel- sikeresnek mondja a rendezvényt, bár akadtak elégedetlenek is.

A látottak és a vélemények alapján le kell vonni a következtetéseket, hogy hasonló, kellemetlen helyzetekre ne kerülhessen sor. Több lehetőség is van, ezek feldolgozása jelenleg már folyik. Ami biztos, az az őszi börze időpontja és helyszíne: 2010. szeptember 19. KUSZA.

Pasaréti Gyula
AME Elnök

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Nincs üzenet