18 szeptember 2019

 

 

Az Interzoo Európa legnagyobb "hobbiállat-ipari" kiállítása. Az ázsiai díszhalnagykereskedőtől kezdve a kutyatápgyártón át a lószerszámkészítőkig mindenki képviselteti magát. Nem lehet elmenni a kiállítás méretei mellett: a 2012-es minden rekordot megdönt: több mint 100.000 m2-en 53 országból több mint 1500 kiállító. A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni..., nem is tudom ezt mihez hasonlítani! Legyen elég annyi, hogy az első napon a kétharmadán tudtunk átnézni kutyafuttában a 11 (!) pavilonnak!Bár kifejezetten eget rengető akvarisztikai újdonságot nem találtunk (egyelőre), gyakorlatilag amit hobbiállattartás terén el lehet képzelni, az itt van.


De maradjunk az akvarisztikánál. Lengyel barátainkon például már látszik, hogy az általuk rendezendő foci EB lázában égnek. Reméljük a szifók sem bánják ezt.

Gyors bejelentkezésünk végén egy példa arra, hogy a kiállítók mit meg nem tesznek, hogy felhívják standuka a figyelmet és munkatársaink mit meg nem tesznek, hogy mindenhol ott legyenek, ahol történik valami és erről tudósítsák a Kedves Olvasót!

{mp4}clip0042{/mp4}

 

Holnap újra jelentkezünk!

 

AM Interzoo 2012 Team

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


mmccannon profilkép
mmccannon válaszolt #1 7 éve 3 hónapja
Szép volt, jó volt, de baromi nagy és fárasztó.

Az első napon - mint a mérgezett egerek - ahányan voltunk (9 fős kontingens) annyi felé széledtünk szét.
A cél: bejárni, és feltérképezni az esetleges "célpontokat". :evil:
A végeredmény: célpontok bemérve, lábak térdig elkopva. :blink:


A második nap - az előzőhöz képest - öt órai teadélután volt. :) Ki-ki odament a célpontjához, és szóba eleggyedett vele, ill. lefényképezte az érdekességeket.

A fentiek nem tűnnek nagy dolognak, de ha figyelembe vesszük a kiállítás (bocsánat, de a hitelesség kedvéért kénytelen vagyok leírni) bazi nagy területét - Peterstől már megtudhattátok, hogy meghaladta a 100 000 négyzetmétert -, tiszteletreméltő teljesítmény 2 nap alatt.


A hangulat szuper volt, leszámítva az elindulás előtti perceket, amikoris rájöttem, hogy a fényképezőgépemet otthon hagytam. :blush:


Szvsz, reszkess Interzoo, mert két év múlva megint megyünk!
halőrxxl profilkép
halőrxxl válaszolt #2 7 éve 3 hónapja
Ez hihetetlen gesztus...nagyon szépen köszönöm én is a képeket-videót!:)
Érezzétek a legjobban magatokat,töltődjetek föl infókkal-aztán sok sikert mindenben!
Tisztelettel:Gábor
szotyika profilkép
szotyika válaszolt #3 7 éve 3 hónapja
tetszik a videó mókás nagyon , már várom a a következő beszámolót.
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Nincs üzenet