18 szeptember 2019

A cikkben könnyed beszámolót olvashattok az Interzoo 2. napjáról. Remélem nem haragszotok meg a poénokért. Aki szakmaibb témára vágyik, mindenképp keresse az Akvárium Magazin következő számát, illetve keressen minket a Terraplaza Gigantea-n!

 

 

Ma reggel már nehezebben ébredt a társaság, mert lábunkban volt egy enbé kettes magyar futballistát megszégyenítő kilométermennyiség és gyomrunkban egy közepesen bizonytalan eredetű kínai vacsora Mimi szusibárjából.

Kis csapatunk ma folytatta tegnap megkezdett munkáját, tárgyaltunk potenciális hidetőkkel, anyagot és információt gyűjtöttünk cikkekhez, fotókat videókat készítettünk számolatlan. Gyors statisztikám szerint több mint 2000 képet csináltunk és rövid videókból (5-40 sec) is készült vagy 100-150 darab, reméljük összejön belőle egy Interzoo "videoklipre" való anyag.

Ma meglátogattuk a magyar kiállítókat is. Sajnos nem volt nehéz dolgunk, hisz összesen 4 magyar cég képviselteti magát, amiből kettő akvarisztikai: a Panzi-Pet és a Waterbay.

A hangulat egyébként szinte leírhatatlan: gyakorlatilag Mos Eisley űrkikötőjében érzi magát  az ember, azzal a kiegészítéssel, hogy az óriás rákok, a kék amazonok és Ackbar admirális rokonai közé bekeveredett egy csomó kutya és macska. (Csak azt tudnám mit keres a macskanő ebben a filmben.)

{mp4}clip0004{/mp4}

 

Azért néhány kép álljon itt bizonyítandó, hogy nem Hollywoodban voltunk, hanem az Interzoon.

 

 

 

 

 

AM Interzoo Team

 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


mmccannon profilkép
mmccannon válaszolt #1 7 éve 3 hónapja
Több már nem is lesz, mert már mind itthon vagyunk. :laugh:

Majd két év múlva megint lesz efféle folytatásos "kisregény". :woohoo:
halőrxxl profilkép
halőrxxl válaszolt #2 7 éve 3 hónapja
..és már itt is a 2.nap beszámolója,hurrá!
Csúcs...a veletek lévő hölgyre vigyázzatok,a mestert ne hagyjátok ott maradni!:)
Valóban telitalálat ez a naponkénti rövid jelentés,nagyon köszönöm az ötletgazdának!
T.:Gábor
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Nincs üzenet