11 augusztus 2020

Sokan, sokszor hiányolták tõlünk, hogy az Akvárium Magazin oldalán nincs lehetõség fotófeltöltésre. Pedig sokan szerettek volna élni ezzel, hogy bemutathassák halaikat, akváriumaikat. Nem is ragoznám tovább, inkább örömmel jelenthetem, hogy fotóalbum szolgáltatásunk elindult! A részletekért, és a használati útmutatórért lapozz tovább.

Az Akvárium Magazin fotóalbumába minden regisztrált felhasználónk tölthet fel fotókat, azokat véleményezheti, és pontozhatja. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a személyeskedést és a fotó témájától való eltérést a hozzászólásokban mellõzni sziveskedjék.
Minden fotó alatt található egy link, amit a fórumunkba beillszetve közvetlenül megjeleníthetõ a kép ott is!
Ha megtetszett, a képet el tudod küldeni ismerõsödnek is, ehhez nincs más dolgod, mint a kép alatt megadni az e-mail cimét. Ezt a cimet mi nem rögzitjük semmilyen formában.

Reméljük hamarosan sok-sok fotó között tudtok majd barangolni oldalunkon!

A képek feltöltésérõl:

- Minden felhasználónk a "Fotóalbum" kategória alá tud csak fotókat feltölteni, a "Magazin" kategória alatt csak a  szerkesztõség tagjai "garázdálkodhatnak".Laughing

- Képeket a "Vezérlõpult" szóra kattintva tudsz feltölteni, és itt láthatod az összes eddigi feltöltéseid is.

- Jelenleg, technikai okokból max. 500 db képet tölthetsz fel odalunkra. Reméljük ez elég lesz a követekzõ idõszakra.Laughing

- Kérlek benneteket, hogy a képfeltöltésnél látható jogi nyilatkozatot vegyétek komolyan! Aki nem jogtiszta (pl.: valahol találtam a neten..., stb.) képet tölt fel, azt ki fogjuk zárni a felhasználók közül.

- A "Fotóalbum" hat alkategóriájába további 10 "saját" alkategórát hozhatsz létre Te is! Nem kell más tenned, mint a Vezérlõpultban a "kategóriák" fület választanod. Igy akár saját könyvtárat is látrehozhatsz, vagy halfajok, családok neveit megadva a képek rendezését segitheted.

FIGYELEM: Ez mások számára csak akkor lesz látható, ha közzé is teszed  a beállitások között. Akkor viszont bárki megnézheti.

A dolog nem túl bonyolult, ha valami nem megfelelõen müködne, esetlegesen hibát találtok, kérjük irjatok! A fórumban, vagy üzenetben.

Üdvözlettel:

Akvárium Magazin 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Nincs üzenet