- Köszönetek: 19
Fedezékek,barlangok,bújókák
- czet49
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
atsop blogja - Ancicső házilag! 2010. 11. 10. 18:54
(AKVARISTA.HU)
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halivadek
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
- Köszönetek: 211
A csövek burkolásáról azon a bizonyos másik oldalon volt még régebben egy blog. A lényeg hogy körbemázolták fbs-es és utána meghempergették homokban.
Továbbvezetve a gondolatmenetet akár fa aprítékban, kavicsban is meg lehet forgatni. a csemperagasztót és a fehércementet Én sem javaslom mert felkeményítik a vizet.
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1688
T.:Gábor
- saluosi
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
- Köszönetek: 205
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
A kissé lapított hatszögletű furatok méretei egyébként:45x27mm,a blogban látható "Böhönc" is azonnal birtokba vette!Már lelki szemeim előtt látom ahogy L201-es,de még inkább a hihetetlenül és szűzisesen szép L 260 "Queen arabesque" plekóid is ki-be járnak bennük! Ez lenne munkám koronája,hidd el nem túlzok!
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Ez esetben van szerencsém elmondani a teljes valót:igen,láttam hogy te miket kreáltál a fantasztikusan szép harcsáid számára.Ezért is gondoltam azt hogy nemcsak megmutatom milyeneket készítek én,hanem a saját szükségletemnél kicsikét többet is készítek...
Megtisztelnél ha saját medencéidben elhelyeznél közülük néhányat-erről lenne szó!
Ui.:jellemzően ezek 15cm hosszúak,ha neked ez megfelel kérlek csak jelezz vissza!Egyébként készül az írás folytatása is,benne egy kis keretes megemlékezéssel arról a gesztusról amit ti ketten tettetek azért,hogy én is élvezhessem pár csodaszép L134 felnevelését,és ha esélyem lesz rá akkor utódaik nevelgetését is.Ezúton és ismételten is köszönöm nektek!
- saluosi
-
- Nem elérhető
-
A téglák lukai meg akkorák amekkorák,azt kész!
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Bár nincs saját tapasztalatom,de javaslom hogy közösen keressünk olyan műgyantát amivel bevonhatóak a csövek,és a beletapadó egyéb bevonatokat is megtartja.Elkerülném a cementes dolgokat,meg a csemperagasztót is...ha gondoljátok kutassunk utána és beszéljünk róla!
De van még egy pillanatok alatt kivitelezhető ötletem a te barkácshajlamod kielégítésére is-természetesen csak kizárólag a tökéletes nulla forintos verziót javaslom most:fúrj bele egy megfelelő fúróval előkészített és vékonyka fába-told bele szorosan a csövet..kész!
Természetesen megoldható könnyedén oldható kivitelben is,ha majd az ikrákat mentenéd:hátulról egy kis ék rögzíti,vagy a műanyag cső egy kis csíkja....hú,ez megtetszett nekem is!
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Alig vártam a postodat,és a véleményedet a bújkálókról- mit szólsz például a blokkból kivágott és lecsiszolt csövekhez,nem ciki szerinted egy komoly L-es medencében ez?
- toist
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 363
Nem kis munkát végeztél, Gábor, nem csak a bújókkal de a bloggal is - a képekhez zsákanyag "keretbe" foglalt szerszámok és anyagok.. hát látszik, hogy nem csak "lőttél egyet" a masinával
Ahogy szokott lenni, kérdésem is van (vagy túl kíváncsi vagyok, vagy mindig az érdekel, ami nincs leírva, nem tudom
- saluosi
-
- Nem elérhető
-
- halőrxxl
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-