Webajánló

Több
14 éve 2 hete #441 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Webajánló témában
Késői ebéd közben eltévedtem a neten....

Ha ilyeneket nézek sikerül fogynom.:(
Aztán megtaláltam a PFK karmosbékás cikkében idézett festett kis jószágokat is:
!

Ugye ne folytassam....pedig a tetovált,megnyomorított élőlények még nem is kerültek említésre.Más kultúra..más viszony az élőlényekhez.Nem azt mondom hogy elítélem,hanem azt,hogy lenézem,megvetemazokat az "embertársaimat" akik ezt teszik.Tudom másról is szó van-ez az én véleményem csupán.:(
Elment a kedvem további videó nézegetéstől...
T.:Gábor
Ui.:nem találtam meg a "bonsai halak" témájával kapcsolatos elérhetőségeket-kérném ha ilyet leltek illesszétek be a linket!

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
14 éve 2 hete #442 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Webajánló témában
Olyan nagy és rég tart a szárazság, hogy lassan kiapadnak a folyók és a tavak:

A Balatonnál sem jobb a helyzet....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
14 éve 2 hete #443 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Webajánló témában
Na ezen sirtam én meg trafokat keresgéltem :cheer:

ingyen hütés energia felhasználás nélkül

Tommy

Több
14 éve 3 hete - 14 éve 3 hete #444 Írta: Mátéfi
Nagyon remélem, hogy ilyen "halakat" egyik kereskedő sem fog sem importálni sem forgalmazni. Ha mégis, akkor senki nem fogja megvásárolni tőle...és akad olyan hatóság, amely büntetni fogja forgalmazásukat.

Sajnos már több halfaj esetén ez megtörtént....és elterjedt. Sok akvarista azt sem tudja, hogy tulajdonképpen ezek nem természetes formák.
Last edit: 14 éve 3 hete by Mátéfi.

• mmccannon
  • mmccannon profilkép COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Nem elérhető
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Több
14 éve 3 hete #445 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: Webajánló témában
Úgy tudom, hogy az igazán első a Danio rerio volt.

De bárhogy legyen is, inkább maradok a Földön, még akkor is, ha ingyen utazhatnék.

Mary

Több
14 éve 3 hete #446 Írta: Mátéfi
Akvarisztika a Nemzetközi Úrállomáson? Igen, az első szerencsés űrutazó az Oryzias latipes:

www.nasa.gov/mission_pages/station/research/news/aquatic.html

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Több
14 éve 4 hete #447 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: Webajánló témában
Jártunk mi is néhány éve az Ecsédi-tónál, ahol jót fürödtünk a kánikulában és sok-sok medúzát figyelhettünk meg.

Több
14 éve 4 hete #448 Írta: Mátéfi
Édesvízi medúzát fotóztak Salgótarjánban

index.hu/tudomany/2012/08/22/edesvizi_me...ztak_salgotarjanban/

Több
14 éve 4 hete #449 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Webajánló témában
Ma választ kaptam érdeklődő levelemre az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóságtól...
Ha érdekel valakit a Víz Keretirányelv hatása a mi fölső Sajónkra,e dokumentumból tájékozódhat:
www.em-vizig.hu/JVK/Sajo_a_Bodvaval_2-2-2.pdf
Az érdekes dolgot a 7.oldalon írja le,mely szerint nem volt alaptalan a gyanúm.Bizony a berentei erőmű fenékgátja nem megfelelő!Lentebb még megtalálhatóak számos múltbéli szennyezések,és mérgezések tudomásunkra jutott adatai,és ebben sajnos ott van a másik nagy halálom:a BVK területén valaha valóban volt számottevő higany probléma.
Már csak reménykedni tudok abban,hogy az évekkel ezelőtti felmérés hatására egyszer értelmes dologra is jut pénz ebben az országban...a fenékgátak mellett megfelelő hallépcsők teremtődnek majdan.
Addig azonban én teszem a kötelességem:védem-óvom a Sajó ránk eső részét,és összes vízállását!:)
T.:Gábor

Több
14 éve 4 hete #450 Írta: Mátéfi
Szemléltető a beruházás terveiről:

Több
14 éve 4 hete #451 Írta: Mátéfi
Ezt is tönkretenné a gát:

Több
14 éve 4 hete #452 Írta: Mátéfi
A Brazil bíróság ideiglenesen felfüggesztette a Belo Monte gát építését a Xingun:

news.sky.com/story/972618/court-halts-wo...n-massive-brazil-dam

www.guardian.co.uk/world/2012/aug/16/bel...nstruction-suspended
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
14 éve 4 hete #453 Írta: szotyika
3 szor olyan drága mint az arany, de biztos baromi jó lehet

Tommy

Több
14 éve 4 hete #454 Írta: Mátéfi
Majd szponzort keresek...

• mmccannon
  • Nem elérhető
Több
14 éve 4 hete #455 Írta: mmccannon
Na Gyulám, akkor marha nagy malacperselyre kell mielőbb szert tenned. :lol:

Mary

Több
14 éve 4 hete #456 Írta: Mátéfi
Már tudom mivel fogom hőszigetelni a valamikor elkészülő halodámat:

www.origo.hu/techbazis/20120819-urtechno...uhait-es-gepeit.html

Több
14 éve 1 hónapja #457 Írta: Mátéfi
Mary, és másoknak is....

Van egy bolgár ismerősöm a Facebookon, aki fenomenális képeket készít halakról és akváriumokról. Ő Hristo Hristov, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van egy remek kétrészes cikke is, amely a halfotózás rejtelmeibe avat be.

Íme:

fish-etc.com/knowledge/to-photograph-fish-aquarium
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

• mmccannon
  • Nem elérhető
Több
14 éve 1 hónapja #458 Írta: mmccannon
Szotyikám, akkor kérlek szépen, ne fukarkodj a linkkel. :kiss:

Mary

Több
14 éve 1 hónapja #459 Írta: szotyika
Mátéfi az az Ázsiai vízcsere az nagyon durva. hogy a viharba élik meg stressz nélkül a halak?

Tommy

Több
14 éve 1 hónapja #460 Írta: szotyika
őőő én is megtaláltam a képeit, sőt találtam olyat is ahol több 2200 képe van.:evil: ;)

Tommy

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc