Ismét vár a Fűvészkert!

Több
6 éve 7 hónapja #1 Írta: halivadek
halivadek válaszolt Válasz: Ismét vár a Fűvészkert! témában
Szívesen mentünk volna babástól mindenestől, de másnap tartottuk Bence szülinapját, ezért a készülődés miatt nem fért bele az időbe :( Majd kérünk élőszavas beszámolót is :)

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 7 hónapja #2 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: Ismét vár a Fűvészkert! témában
18 óra előtt pár perccel kis létszámú, de annál lelkesebb csapatunk megjelent a bejáratnál, néhány vödör, zacskó, törölköző, csövek, csereszivattyük és hasonlók társaságában. A Viktória házban megnézhettük az amazonasi óriás tündérrózsát (és bimbóját), valamint egyéb rovarfogó növényeket, például ezt a szép kancsókát:


Ezután rögtön neki is fogtunk a munkának, a mulmozást/vízcserét, szűrőtisztítást és algátlanítást némi villanyszerelés követte, mert egy minden bizonnyal zárlatos pumpával sikerült levernem egy olyan biztosítékot, amit aztán nem találtunk... :) Szerencsére a jó akvarista mindenhez ért, Pasa még az akrobatikához is, mert a pár centis peremen egyensúlyozva végül mindent átkötött - közben pedig szerencsésen kiderült, hogy eddig a levegő is a világításos időkapcsolóról ment, amit természetesen már nem úgy hagytunk ott. A nagytakarítás után jött a betelepítés, amit "hozott anyaggal" oldottunk meg, új, tágas lakhelyet kaptak mohák, cryptok, némi utricularia, paradicsomhalak, különféle pontylazacok, plattik, endlerek, algázók, garnélák és a többi.

Így nézett ki:Az elkészült állapotról sajnos nem csináltam képet, mert a szűrők még nem tüntették el teljesen a mulmozás nyomait, de a különbség szembetűnő, különösen annak, aki járt korábban a Fűvészkert Viktória házában és megnézi ismét! 20 óra után valamivel végeztünk is, jó mulatság volt, remélhetőleg sok Fűvészkert látogatót "szereznek meg" az akvarisztikának a megszépült akváriumok!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: branco, halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 7 hónapja #3 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: Ismét vár a Fűvészkert! témában
Sziasztok!
Bár jómagam sajnos nem tudtam részt venni eme jeles eseményen,egy képekkel illusztrált beszámolót szívesen olvasnék majd. B)
Üdv:Takker

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 7 hónapja #4 Írta: toist
toist létrehozta Ismét vár a Fűvészkert! témát

Van már programod péntek estére? Ha van, mondd le, tudunk jobbat! Gyere el te is a Fűvészkertben berendezett akváriumok újrarendezésére/újratelepítésére!

Bővebben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, szotyika

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Oldalmegjelenítési idő: 0.194 másodperc