- Köszönetek: 1127
Kávézó
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 1688
Toleranciát kérnék,olyat amilyet mi "bagósok" tanúsítunk akkor,amikor igencsak káros szenvedélybetegségünknek hódolunk.Aki tud emberi közösségben élni akkor is tud ha dohányzik...aki pedig nem teszi ezt az ez alapján ha lehet ne minősítsen.
Mindezek mellett én mégis azt gondolom hogy ez a szenvedély egy undorító dolog...egy hülyeség részemről hogy ezt a fajta terrort kényszerítem rá a szervezetemre-DE!
De a videót én nem kampánynak szántam Gyulám-hanem szerettem volna elétek tárni azt,amit ellenünk tesz már a dohányipar is!Felháborító hogy ezt is hamisítják-figyelmesen nézted hogy a light cigaretták miből készülnek,vagy például a marhahúgy-elnézést!-milyen szerepet tölt be?
Emberek....ez ugyanaz a gusztustalanság amit az élelmiszeripar is csinál/csinál!!/velünk!Mi az hogy barna papírt szívatnak velem amikor én dohányért fizetek egyre elviselhetetlenebbül többet?
Na hagyjuk a témát-de valahogy azt érzem mi "közkatonák" megint és mindig át vagyunk verve.A dohányzás olyan téma ami indulatokat válthat ki-a link beillesztésével csak meg szerettem volna
mutatni nektek azt,ami nem csak a dohányról szól már...
Éljünk békében egymás mellett...de minek a jó illatú dohánylevélhez 400 féle vegyszer is??Szent meggyőződésem hogy ebbe a sok adalékba döglünk bele:(
Felzaklattam magam,és nagyon-nagyon olyan témát hoztam föl ami rendkívüli indulatokat generálhat...szépen megkérek mindenkit hogy inkább ne is folytassuk.
Köszönettel:Gábor
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
De.....
Szívesen megnéznék egy olyan összeállítást is, amely a kipufogó gázokra, a repülők által szándékosan kiengedett üzemanyagra vonatkozik.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

Dohányról lesz szó-nem a pénz szlengesített megfelelőjére gondolok...Én sajnos cigizek-ez a lehető legocsmányabb,büdösebb,nullább dolog amit életemben tettem.Ha számít egy picit is a szavam:ne szokjatok rá...a gyönyörű egészséges testeteket teszitek tönkre-én buta vagyok:(
Nézzétek,gondolkodjatok-főleg aki dohányzik.
T.:Gábor
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- Köszönetek: 105
Ez a kis teki viszont nagyon jól elvan a 120 literesben, ott mászkál, sigát ropogtat. Valami nagyon aranyos, egyelőre nem szedi szét az aksit.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

Míg élek nem felejtem,és persze hogy tudom milyen apropóból volt!Békés természetű vagyok...
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

De főleg nagyon-nagyon beletemetkezni a hobbiba arra a pár órára is amíg közöttetek lehetek.Elmondom hogy a készülődésem közben-mert én már most is készülök-néha azon veszem észre magam hogy már indulnék...de hová még?

Vajon milyen kínálat lesz,milyen lesz a guppi sziget,kikkel találkozom majd,és milyen benyomást teszek rájuk?Izgatott vagyok...de remélem senkinek csalódást nem okozok majd.Lesz hölgy akivel nem először találkozom..lesz úr akit ölelés nélkül nem is fogadhatnék,de lesz olyan is akivel bár rég beszélgetek,találkozni csak most fogunk!Lesz fiatal és idősebb,jókedvű és szomorkásabb...alig várom!
Te meg remélem nem vágsz hátba mint tavaly-legalább addig míg le nem teszem a guppis ládikót!

- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
Töltekezzünk fel a társasággal,a jó beszélgetésekkel...hú,tisztára "harci lázban égek"

- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

Az utóbbi hónapban sokat jártam erdőn,és tapasztaltam én is dolgokat:(.
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
http://index.hu/belfold/2013/10/17/rohamosan_terjed_a_veszelyes_muslica/
http://www.nebih.gov.hu/aktualitasok/hirek/02_13_drosophila_suzukii.html
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
http://www.interaquaristik.de/futter/lebendfutter/?plentyID=7lnr53m47jn96qfc5utc9dqq93
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

Rég szeretnék Limnobium laevigatum-ot egy-két akváriumomba-már anno vásároltam,de az nem maradt meg nekem.Ezért ha valaki tudna pár kis növénykét adni nekem ami már bizonyított,hálásan megköszönném-a TP-n tudnám átvenni.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- saluosi
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- Köszönetek: 205