A 2012. évben két olyan új csigafajt sikerült beszereznünk, melyeknek a hazai akvarisztikában sem tartásban, sem szaporításban nincsenek tapasztalatok.

Mivel a csigatartok tábora egyre nő,ezért mindent megteszünk, hogy ezt a két fajról szerzett tapa sztalatokat minnél szélesebb körbe megosszuk. Ezért folyamatosan dokumentáljuk, és publikáljuk .

Csigafarm Bt. csapata

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


JaL-WF válaszolt #1 8 éve 3 hónapja
Azért legalább fotók jól jöttek volna, már most, hoy lássuk mik is azok.
mmccannon profilkép
mmccannon válaszolt #2 8 éve 3 hónapja
Ági, szuper, és nagyon köszönöm a hiánypótló írásodat.

Csak reménykedni tudok abban, hogy ha a gyerkőcök cseperednek, több időd jut majd az írásra, amivel mindannyiunkat megörvendeztetsz, és tanítasz.
halőrxxl profilkép
halőrxxl válaszolt #3 8 éve 3 hónapja
Hurrá!
Már igen rég volt az amikor olvashattunk téged a magazinban-bár elárulom:hajnali munkálataim közben/fűtés indítása/bizony olvastalak..éppen azt a cikkedet amiben gyermekkori indíttatásodat meséled el.
Gyerünk hát..minden érdekel ami e kis-vagy nagy?:)-élőlényekkel történik nálatok,akik talán a legszakavatottabbak vagytok e témában hazánkban!Magam részéről örömmel olvasnék a legaprólékosabb leírásokat is,tapasztalatokat,ötleteket...egyszerűen érdekel a világuk,mert halaim mellett kicsit később bizony velük is örömmel foglalkoznék.
Türelemmel várom minden publikációtokat-és előre is sok sikert kívánok új,és régi csigáitokhoz!
T.:Gábor

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.