Megint eltelt két év. Már csak néhányat kell aludni és megnyitja kapuit a világ legnagyobb „hobbiállat-ipari” kiállítása. Természetesen a Magazin munkatársai most is ott lesznek, hogy tudósítsák a Kedves Olvasót.

 

 

Mire számíthatunk?! A Kiállítás honlapján található információkból kiderül: több mint 50 ország 1710!! kiállítója mutatja be „tudományát”, mintegy 110.000 négyzetméter területen. Utánagondolva, ez kb. 20 futballpályányi terület!

Az InterZoo honlapján (www.interzoo.com) a kiállítók listáját különféle szempontok alapján lehet szűrni. Néhány érdekes adat: 535 olyan céggel találkozhatunk a vásárban, aki akvarisztikával – vagy akvarisztikával is- foglalkozik.  A világ minden pontjából érkeznek kiállítók –Argentínától Vietnámig – hogy meghódítsák a piacot. Köztük lesz 9 magyar kiállító (ez több mint 2-szeres fejlődés, hisz 2012-bewn négyen voltak)! Kína küldöttsége talán a legnagyobb a németek után: az ázsiai országot 308 cég fogja képviselni.

Szinte lehetetlen küldetés, ezt mind végig nézni a kiállítás 4 napja alatt, de mi megpróbálkozunk vele, és tudósítunk az újdonságokról, legfrissebb trendekről, divatokról, hóbortokról. 2 éve például a lengyel Aqau-El cég standján focipályának berendezett akváriummal találkozhattunk az akkor zajló foci EB kapcsán. Kíváncsi leszek, hogy a két brazil kiállító kirukkol-e valami hasonlóval? vajon látunk-e ismét kutyákat –ízületkímélés céljából- vízzel töltött kádba merített futógéppel kínozni kondicionálni?!

Terveink szerint –már a kiállítás ideje alatt- rövid napi összefoglalókkal jelentkezünk itt a honlapon, az újságban pedig hosszabb cikket közlünk. Május 29-én kezdődik!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz