Corydorasok

Több
13 éve 7 hónapja #441 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Gábor ezt mond meg hogy milyen halacska :)

Tommy
Mellékletek:

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #442 Írta: szotyika
5-6-8 hetesek

Tommy
Last edit: 13 éve 7 hónapja by szotyika.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
13 éve 7 hónapja #443 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Csúcs....a nápók mennyi idősek most?
T.:Gábor
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
13 éve 7 hónapja #444 Írta: szotyika
na ilyen nálam egy nasizás :)

Tommy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, mmccannon

Több
13 éve 7 hónapja #445 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Na, igazi gyönyörűségeket fedeztem fel a Rare Aquatics-nál:

Corydoras virginiae

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, szotyika

Több
13 éve 7 hónapja #446 Írta: mark24
mark24 válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Álomgyönyörűek a venezuelai coryk. Egy petitellás-vörösneonos-baltalazacos társításban el tudnám képzelni őket, de feketés-kékes lazacokkal is jól mutatna (mondjuk fekete fantomokkal). Tenyészt valaki ilyet a környéken?

Több
13 éve 7 hónapja #447 Írta: mmccannon
Kb. 1-2 mm vastag az aljzat, és egy műnövény van bent ... hátha arra fognak majd ikrázni.
Sajnos eddig nem tették, hanem az üvegre, de mindig akkor kezdték, amikor vissza kellett mennem a rehabra.

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: roberto8802

Több
13 éve 7 hónapja #448 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, mmccannon, szotyika, mark24

Több
13 éve 7 hónapja #449 Írta: roberto8802
roberto8802 válaszolt Válasz: Corydorasok témában
szépek. Milyen vastag a talaj és milyen növény van az akváriumban?

Szép összeállítás, tetszik! Gratulálok hozzá

Több
13 éve 7 hónapja #450 Írta: mmccannon
Íme, a C. trili csapatom:

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
13 éve 7 hónapja #451 Írta: szotyika
bedurvultak egy kicsit a napo csajok ;) :laugh:

Tommy
Mellékletek:

Több
13 éve 7 hónapja #452 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Akkor azok már át is mentek az első szelekción. A gyengébb növekedési eréllyel rendelkezőket nem célszerű továbbtenyészteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Több
13 éve 7 hónapja #453 Írta: Tdbdev
Tdbdev válaszolt Válasz: Corydorasok témában
Helló!

Ismét jelentkezem. sajnos a második ikrázásból az ikrákat nem tudtam megmenteni, de ahogy nézem lesz itt még ikrázás :)

A kicsik szépen nőnek bár van köztük pár ami már lényegesen nagyobb a többinél.

Üdv: István

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #454 Írta: mmccannon
Indítottam egy új témát "Barkácsoljunk együtt" címmel.

Oda töltöttem fel a szanki anci-panelről készült képeket.

Mary
Last edit: 13 éve 7 hónapja by Pasa.

Több
13 éve 7 hónapja #455 Írta: halőrxxl
Valóban az..talán Halivadék kolléga elmagyarázhatná ismét hogy hogyan is működik!Bocs Sanyikám,az eszem a régi-elfeledtem sajnos!:( Jelzem:az általam beillesztett "strandkabinos ancivár" egy igen nagy tenyésztőnél látható fizikai valójában.Messzemenően leleményes,és szép kivitel-ha véletlenül olvasna kedves kolléga:gratulálok,tiszteletem!
Egyébként magam is csodálkoztam hogy egy időben mennyien kerestek meg pl. a "Járdánházi cserepes" okán,mindenfélét kérdezve..és én akár privátban is válaszoltam szívesen!Bizakodva veszem észre ismét,hogy még egy ilyen rém egyszerű kis bújóka is megmozgatja néhány társam fantáziáját!ez ara enged következtetni,hogy sokan a természetes anyagokból készült,és természetközeli dekorokat részesítik alapnak.Hol vagyunk már a "fullosnak" tekintett félbevágott virágcseréptől,a kettévágott vagy kifúrt kókuszhéjtól?Pedig azok is tökéletesen funkcionálnak...
Ötlet:nézzünk egy helyet az e témába eső észrevételeknek,és kérjük a postjaink áthelyezését..aztán ott folytassuk,rendben?:)A témában vannak tartalékok,sőt..egyenesen beszélnünk kell a rejtőzködési lehetőségekről,azok barkácsolási kivitelezéséről-ha szeretnétek.Én igen...:)

Több
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #456 Írta: karancsalja66
karancsalja66 válaszolt Válasz: Corydorasok témában
nagyon ötletes első látásra mind a strandon a kabinok
Attila
Last edit: 13 éve 7 hónapja by Pasa.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Több
13 éve 7 hónapja #457 Írta: halőrxxl
Sajnos azt hiszem a te szanki képeidet nem tudom megnézni..még nem küldted el azt a DVD-t,amire idő híján átmásoltad volna.De ez egyáltalán nem gáz.....Halivadék Sanyink viszont még akkor "frissiben" átpasszolta nekem a saját képeit,ahol meg is leltem a nagyszerű és dizájnos anci bújókat!Viszont ha mégis elküldted saját képeidet mailben,akkor én kérek elnézést...a gépemen annyi és olyan kép van ami "feldolgozásra"-értsd rendbetételre,megfelelő helyre csoportosításra-vár,hogy erőm sincs nekifogni-majd télen!:)Íme,erről van szó?

Egy csoda...valóban látványos,és szép dolog!A készítője nyilván hasonlóan imádja őket,és a célszerűség is megkövetelte a munkáját!:)
De lenne még valami amit ezekkel a képekkel kapcsolatosan el kell mondanom....bármennyire is kemény tudok lenni-általában magamhoz-én valahányszor elérzékenyülök ha tőletek kapott,önzetlenül megosztott képet,vagy videót nézek.Sajátos hangulatnak kell lennie ahhoz hogy csak a képet lássam,és gondolataim ne repítsenek messzire....most végem van.Láthatom barátomat még szolgálat közben egyenruhában,néhány TP képei között bóklászhatok,vagy éppen a mester dzsungelében nézhetek Márk szemébe amint Gyula éppen egy halat vadász ki neki....láthatlak téged is,amint utánozhatatlanul széles mosolyoddal nézel valamit ami előttem rejtve marad.Mindazon kollégákat is szemlélhetem akiket bemutattok nekem:nézd Gábor ő a "Szita doki",ő pedig a párom amint kisfiunkat fegyelmezi...
Totálisan off tudom-de kérlek csak ritkán kérd hogy belenézzek a tőletek kapott albumokba.Ilyenkor mehetnékem támad....azonnal,sürgősen és rögtön mennem kellene!Közétek,hozzátok..ugye érted?:)
Továbbra is rendkívül szívesen fogadok bárkitől ilyen életképeket-sőt nagyon meg is köszönném.Egy majdani jobb világban talán sűrűbben kerülhetek veletek fizikai kontaktba..addig viszont csak várom a következő alkalmat.De ti meséljetek..videózzatok,fényképezzetek!Hadd legyek közöttetek legalább kép letesen!;)
Kösz Mac...mára végem,megint a halazás mélységes bugyraiba szállok alá-a munka várhat!:D
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karancsalja66, mmccannon

Több
13 éve 7 hónapja #458 Írta: mmccannon
Hoppá. akkor ez a Járdánházi Cserepes 2.

Oltári nagy vagy, tetszik. Ha alja lenne, még anci bújónak is beillene. Nézd meg a szanki képeimet. Azopk között van egy igen frappáns megoldás. Szerintem Te - valójában rajtam kívül mindenki - pikk-pakk el tudja készíteni.

Mary

Több
13 éve 7 hónapja #459 Írta: halőrxxl
Rövid "történet":feltettem egy képet kis blackjeimről a fórumra..Tamás azonnal meg is keresett privátban,kérdezvén az alábbiakat:
"Gábor láttam a cory medencéidben valami kis agyag kiülőt azt sima cserépből fabrikáltad és mivel ragasztottad össze ? "
Miután itteni választ ígértem,íme az egyszerű magyarázat:valóban agyagból égetett cserepekből készítettem évekkel ezelőtt.Nálam a természetes eredetű dekorációk vannak előtérben,az égetett agyag zsindely is belefér!Valahai régi házakon volt az ún.egykampós,vagy hódfarkú zsindely,abból fabrikáltam.:)Flex-gyémántkorong,pormaszk,védőszemüveg..és már készülhet is!Összeragasztása FBS-el történt,azonban nem egyszerű...az anyag porozitása miatt idővel elválhat.Ezért a későbbi darabokat már úgy készítettem,hogy a csatlakozó részeket átfúrtam,és a furatot kívülről ki is süllyesztettem.Mikor összeragasztom a furatokon kitüremkedő ragasztót a süllyesztésben elsimítom,így mintegy kis FBS "szegecs"fogja később is összetartani bujkálómat!:)
Nem is sejtettem hogy pont ez az esetlennek is mondható kis darabka kelti fel kíváncsiságodat...azonban az anyag barátságos volta,könnyű megmunkálhatósága téged még pofásabb darabok készítésére sarkal.Sok sikert!:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon, szotyika

Több
13 éve 7 hónapja #460 Írta: halőrxxl
Köszi Tamás...sajnos pontosan az arcuatusokat nem lehet teljes pompájukban látni-de kár!Nálam is idegbetegen félősek-még a medencéjük előtti elhaladás is riadalmat vált ki belőlük,pedig első dolgom volt ma is hogy megnézzem:az esős idő vajon meghozta kedvüket pár ikrához?Sajna nem..
A középső képen látható halakat meg se merném saccolni "fajilag"..itt ér véget a magabiztosságom.Talán ők a C.melanistusok?:)Fantasztikusan pazar kinézetű,véleményem szerint igazi "mélyvizes" rezesfejűek...Máris beléjük szerettem-lehet hogy egykor majd ezek-a rezesek-lesznek a kedvenceim?
A kedves sterbák viszont szépek-érdekes hogy még sosem voltak nekem,és eleddig nem is törtem magam értük.Talán majd egyszer....

Moderátorok: peters
Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc