- Köszönetek: 486
Corydorasok
- szotyika
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1688
T.:Gábor
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 374
Corydoras virginiae
Mary
- mark24
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 107
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
Sajnos eddig nem tették, hanem az üvegre, de mindig akkor kezdték, amikor vissza kellett mennem a rehabra.
Mary
- Mátéfi
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1127
- roberto8802
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
- Köszönetek: 97
Szép összeállítás, tetszik! Gratulálok hozzá
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
- Mátéfi
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1127
- Tdbdev
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
- Köszönetek: 9
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
Oda töltöttem fel a szanki anci-panelről készült képeket.
Mary
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Egyébként magam is csodálkoztam hogy egy időben mennyien kerestek meg pl. a "Járdánházi cserepes" okán,mindenfélét kérdezve..és én akár privátban is válaszoltam szívesen!Bizakodva veszem észre ismét,hogy még egy ilyen rém egyszerű kis bújóka is megmozgatja néhány társam fantáziáját!ez ara enged következtetni,hogy sokan a természetes anyagokból készült,és természetközeli dekorokat részesítik alapnak.Hol vagyunk már a "fullosnak" tekintett félbevágott virágcseréptől,a kettévágott vagy kifúrt kókuszhéjtól?Pedig azok is tökéletesen funkcionálnak...
Ötlet:nézzünk egy helyet az e témába eső észrevételeknek,és kérjük a postjaink áthelyezését..aztán ott folytassuk,rendben?:)A témában vannak tartalékok,sőt..egyenesen beszélnünk kell a rejtőzködési lehetőségekről,azok barkácsolási kivitelezéséről-ha szeretnétek.Én igen...
- karancsalja66
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
- Köszönetek: 83
Attila
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Egy csoda...valóban látványos,és szép dolog!A készítője nyilván hasonlóan imádja őket,és a célszerűség is megkövetelte a munkáját!
De lenne még valami amit ezekkel a képekkel kapcsolatosan el kell mondanom....bármennyire is kemény tudok lenni-általában magamhoz-én valahányszor elérzékenyülök ha tőletek kapott,önzetlenül megosztott képet,vagy videót nézek.Sajátos hangulatnak kell lennie ahhoz hogy csak a képet lássam,és gondolataim ne repítsenek messzire....most végem van.Láthatom barátomat még szolgálat közben egyenruhában,néhány TP képei között bóklászhatok,vagy éppen a mester dzsungelében nézhetek Márk szemébe amint Gyula éppen egy halat vadász ki neki....láthatlak téged is,amint utánozhatatlanul széles mosolyoddal nézel valamit ami előttem rejtve marad.Mindazon kollégákat is szemlélhetem akiket bemutattok nekem:nézd Gábor ő a "Szita doki",ő pedig a párom amint kisfiunkat fegyelmezi...
Totálisan off tudom-de kérlek csak ritkán kérd hogy belenézzek a tőletek kapott albumokba.Ilyenkor mehetnékem támad....azonnal,sürgősen és rögtön mennem kellene!Közétek,hozzátok..ugye érted?
Továbbra is rendkívül szívesen fogadok bárkitől ilyen életképeket-sőt nagyon meg is köszönném.Egy majdani jobb világban talán sűrűbben kerülhetek veletek fizikai kontaktba..addig viszont csak várom a következő alkalmat.De ti meséljetek..videózzatok,fényképezzetek!Hadd legyek közöttetek legalább kép letesen!
Kösz Mac...mára végem,megint a halazás mélységes bugyraiba szállok alá-a munka várhat!
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
Oltári nagy vagy, tetszik. Ha alja lenne, még anci bújónak is beillene. Nézd meg a szanki képeimet. Azopk között van egy igen frappáns megoldás. Szerintem Te - valójában rajtam kívül mindenki - pikk-pakk el tudja készíteni.
Mary
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
"Gábor láttam a cory medencéidben valami kis agyag kiülőt azt sima cserépből fabrikáltad és mivel ragasztottad össze ? "
Miután itteni választ ígértem,íme az egyszerű magyarázat:valóban agyagból égetett cserepekből készítettem évekkel ezelőtt.Nálam a természetes eredetű dekorációk vannak előtérben,az égetett agyag zsindely is belefér!Valahai régi házakon volt az ún.egykampós,vagy hódfarkú zsindely,abból fabrikáltam.:)Flex-gyémántkorong,pormaszk,védőszemüveg..és már készülhet is!Összeragasztása FBS-el történt,azonban nem egyszerű...az anyag porozitása miatt idővel elválhat.Ezért a későbbi darabokat már úgy készítettem,hogy a csatlakozó részeket átfúrtam,és a furatot kívülről ki is süllyesztettem.Mikor összeragasztom a furatokon kitüremkedő ragasztót a süllyesztésben elsimítom,így mintegy kis FBS "szegecs"fogja később is összetartani bujkálómat!
Nem is sejtettem hogy pont ez az esetlennek is mondható kis darabka kelti fel kíváncsiságodat...azonban az anyag barátságos volta,könnyű megmunkálhatósága téged még pofásabb darabok készítésére sarkal.Sok sikert!
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
A középső képen látható halakat meg se merném saccolni "fajilag"..itt ér véget a magabiztosságom.Talán ők a C.melanistusok?:)Fantasztikusan pazar kinézetű,véleményem szerint igazi "mélyvizes" rezesfejűek...Máris beléjük szerettem-lehet hogy egykor majd ezek-a rezesek-lesznek a kedvenceim?
A kedves sterbák viszont szépek-érdekes hogy még sosem voltak nekem,és eleddig nem is törtem magam értük.Talán majd egyszer....