Az Akvárium Magazin első 99 számának cikkjegyzéke szerzők szerint sorba rendezve 1992-2015

Több
8 éve 5 hónapja #1 Írta: halőrxxl
Nálam ok, de ha onnan nem megy, akkor ennek a kis írásnak a legvégén is van egy link, próbáld meg onnan!
www.akvariummagazin.hu/index.php?option=...65:esemek&Itemid=122
T.:Gábor
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
8 éve 5 hónapja #2 Írta: mmccannon
A "Bővebben"-re katt, és Internal server Error.:S

Mary

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
8 éve 5 hónapja #3 Írta: halőrxxl
Ez rendkívül jó, nagy elismerés! Már terveztem hogy a nálam meglévő magazinokból saját részemre készítek egy összesítőt, én tematikusat gondoltam..
Most lehet csemegézni, és mindenki vágyódhat a meg nem lévő példányuk iránt- magam is tüzetesen átnézem a listát, és biztosan lesz ami számomra nélkülözhetetlen! Remek hogy a lapszámok pontosan meg vannak jelölve, ugyanakkor nekem még az is igen tetszik hogy én még ebben a jegyzékben is találtam érdekességet! Olvasom a szerzők neveit, és alaposan meg is lepődtem- olyan író is van /nem is egyetlen írással!/ akit a FB-n "ismerek", de mindez idáig elkerülte figyelmemet hogy ő bizony igen értékes cikkeket is írt már a magazinba! Hihetetlen ez a "trehányságom", hiszen mindenhol hangoztatom hogy ismerni kell a beszélgetőtársainkat is, tudnunk kell ki mondja azt amit mond...van tehát mit pótolnom e téren is, bár alapból én szeretem megadni a tiszteletet válogatás nélkül mindenkinek.
Nagyon szépen köszönöm a munkátokat- nem kis feladat lehetett, és rendkívüli módon hasznos!
T.:Gábor

Több
8 éve 5 hónapja #4 Írta: peters
*Ahol a cikknek több szerzője van, ott csak az elsőként feltüntetett szerző kezdőbetűje szerintsoroltuk be a cikket

Bővebben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Oldalmegjelenítési idő: 0.194 másodperc

Naptár

October 2023
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Bejelentkezés