Ez rendkívül jó, nagy elismerés! Már terveztem hogy a nálam meglévő magazinokból saját részemre készítek egy összesítőt, én tematikusat gondoltam..
Most lehet csemegézni, és mindenki vágyódhat a meg nem lévő példányuk iránt- magam is tüzetesen átnézem a listát, és biztosan lesz ami számomra nélkülözhetetlen! Remek hogy a lapszámok pontosan meg vannak jelölve, ugyanakkor nekem még az is igen tetszik hogy én még ebben a jegyzékben is találtam érdekességet! Olvasom a szerzők neveit, és alaposan meg is lepődtem- olyan író is van /nem is egyetlen írással!/ akit a FB-n "ismerek", de mindez idáig elkerülte figyelmemet hogy ő bizony igen értékes cikkeket is írt már a magazinba! Hihetetlen ez a "trehányságom", hiszen mindenhol hangoztatom hogy ismerni kell a beszélgetőtársainkat is, tudnunk kell ki mondja azt amit mond...van tehát mit pótolnom e téren is, bár alapból én szeretem megadni a tiszteletet válogatás nélkül mindenkinek.
Nagyon szépen köszönöm a munkátokat- nem kis feladat lehetett, és rendkívüli módon hasznos!
T.:Gábor