A 100. szám tartalmából

Több
5 éve 11 hónapja #1 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: A 100. szám tartalmából témában
Gábor, nehéz utánad itt újat mondani, meg sem próbálom :), csak jelzem, felkerültek az ígért képeim ide kattintva megnyitható az album .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 1 napja - 6 éve 1 napja #2 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: A 100. szám tartalmából témában
Rettenetesen tetszik- bár eddig is igen nagy élvezettel olvastam mindig, sőt időről-időre ismét elővettem a régebbi és még régebbi számokat, de ez remekbe szabott lett! Tőlem nem megszokott módon most nem a halas és útleírásos cikkeket dicsérném, bár megvallom az utolsó betűig igen élvezetesek számomra...nekem igen-igen tetszik a szerzők rövid bemutatkozása! Vidéki akvaristaként, és a személyes kontaktusokat kedvelő emberként is nagyon hasznosnak érzem ezeket a kis írásokat hiszen így személyesebbnek, ugyanakkor személyre szabottabbnak is gondolom a mostani, és korábbi írásokat! Ezek segítségével egy picike ablakot kaptam a szerzők magánszférájához- no nem nagyot, de ahhoz éppen elegendőt hogy innentől kezdve a valahai- és remélem a későbbi!- cikkek aláírásai mögé egy-egy társamat, egy élő/érző embert tudjak "beállítani"! Nekem mindig is rendkívül fontos volt a szemkontaktus, vagy a kézfogás- úgy érzem ezen bemutatkozások egészen komolyan segítenek nekem közelebb érezni magamhoz a szerzőket. Zseniális ötlet volt ezt beépíteni a magazinba, ráadásul nem egy tömbben, hanem itt-ott elszórva, mintegy meglepetéseket okozva ezzel...élveztem, és megvallom legelőbb ezeket olvastam végig! :) Ha lehetőség van rá és jónak találják az ötletet, én nagyon szívesen olvasnék a szerzőkről hasonlókat a későbbi számokban is- mai rideggé váló és személytelenségbe burkolózó világunkban szabályosan szomjazom az emberi kontaktusok hiányát!
Most pedig valóban csak néhány szó a 100. példányról, magáról a magazinról. Mindenfelé olvasgatok, mindenhol tájékozódom- legyen az egy FB. csoport, vagy Skype, netán személyes beszélgetés. Rendre előkerül a magazin ára, a belső tartalom, a megrendeléséhez köthető/??/ egyéb juttatások stb. témaköre...én olyan buta vagyok hogy nem értem néha mit mondanak az emberek! Nem értem miért kellene egy magazinhoz még más is, nem értem hogy manapság mi a drága vagy olcsó- közröhej hogy egy nulla "hambiért" kis kólával meg szigorúan azonosra szabott sültkrumpliért szinte naponta adnak ki több pénzt az emberek, de egy igen komoly értéket képviselő magazin áráért még mást is szeretnének. Érték a magazin? Annak igen aki élvezi- annak igen aki nem csak egy tárgyként tekint rá hanem érzelmi kötődést is érez iránta...én ilyen vagyok, számomra az AM. számai már akkor is kimondhatatlanul fontosak voltak mikor még azt sem tudtam ki a főszerkesztő, kik azok akik írnak benne! Nem titok az sem hogy a mai Corydoras szerelmemet- mert ez már az, sőt szenvedély!- pontosan ennek a magazinnak köszönhetem, mert utat mutatott ugyanakkor segített is abban hogy megtaláljam az utamat, specializálódjak. Ezúton is nagyon szépen megköszönöm ezt a segítséget a lapnak, a témában cikket íróknak...az AM. nálam gyönyörűen szépen egymásra stószolva itt alig egy karnyújtásnyira van tőlem- mondjam azt hogy jól esik ránézni is?
A tartalomról- tartalmakról: számomra ez a magazin kapocs az akvarisztikai világ napról-napra változó világához, hírlevél a történésekről, fotók és útleírások kifogyhatatlan bázisa. Ugyanakkor igen élvezetes nyelvi élmény is, hiszen a szerzők mondatalkotásai, kifejezéstára nekem ugyan olyan fontos mint a jelentésük- mondom hogy szabályosan élvezem a nyelvi fordulatokat! :) Szakmailag értéküket megítélni én nagyon-nagyon kevés vagyok...nem álszerénység de néha rádöbbenek menyire felszínes és elhanyagolható mindaz a tudás amit eddig elsajátítottam. Van viszont egy kis "bibi" ami nem hagy nyugodni, és bizony itt írásban rögzítem is: ha bírálatot hallok vagy olvasok óhatatlanul is az jut eszembe vajon nem kellene megmutatnia a bírálónak hogy hogyan kell ezt csinálni? Elmondom én azt is hogy nem egyszer kőkeményen ki is nyilvánítom véleményem, sőt volt hogy szinte letolássá fajult a dolog...itt egy remek téma, te ebben totálisan profi vagy, hogyhogy erről nem írtál még?? És valóban- most is van számos olyan téma amiről igenis lehetne nagyon profi cikket írni, de még előkészület sem történt meg. Miért nem- kérdezhetitek ugye? Nos ez az amire én sem tudom a választ, de abban biztosak lehet
tek hogy erőteljesen presszionálom majd a dolgot- valójában azonban legmélyebb érzelmeimtől vezérelve én nagyon-nagyon szeretném ha néhány olyan kolléga is "nyomot hagyna" a magazinban aki eddig még nem tette. Arról is van tudomásom hogy már egyeztetés történt a dologban, tessék hát előbbre lépni, várom/várjuk az írásokat! Lennének javaslataim is a témákkal kapcsolatban, de ezeket nem említem- nyilván számomra fontosak ezek, és igen száraz ismereteket tartalmaznának. Így hát türelemmel kivárom hogy megíródjanak, megjelenjenek..addig is élvezettel olvasom majd a 101., 102., és további számokat, mert egy dolog egészen tuti: nekem így tetszik, én így szeretem, és nekem így nélkülözhetetlen a mindennapi akvarizálásomban az AM. Valahogy olyan ez nekem mintha támpont lenne- támpont még akkor is ha szilárd alapokon állok, és sokkal több mint egy tárgy!
Köszönöm mindazt a rengeteg munkát és fáradságot ami azt eredményezte hogy most kezeimben tarthatom a 100.számot- köszönöm a lehetőséget hogy nevetségesen egyszerű nyelvezetű írásaimmal én is hozzájárulhattam a korábbi számok némelyikéhez- és köszönöm azt a biztonságot amit az AM csapata nyújt nekem interaktív módon, és személyes találkozások alkalmával is!
Itt a 100. érted? A századik..a jubileumi, a soha többé meg nem jelenő kerek századik példány!! Gyönyörű, élvezetes, jó illatú- és tele van ismerősen csengő, vagy számomra személyesen ismert szerzők munkáival! Hát ez csúcs...
T.:Gábor

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Last edit: 6 éve 1 napja by halőrxxl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: branco, toist, mark24, Takker, djguard

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 2 napja #3 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: A 100. szám tartalmából témában
És valóban, vasárnap megjelent a 100. szám, gratulálok hozzá mindenkinek, de legfőképpen természetesen Pasának! Csak egy kép az eseményről (jön majd még több is, de úgy éreztem, ezt külön kell közzétenni :) ):

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Takker

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
6 éve 1 hete #4 Írta: peters
peters létrehozta A 100. szám tartalmából témát

Hétvégén debütál az Akvárium Magazin 100. száma a boltokban és a TerraPlaza-n. A TP-n dedikáltathatod az újságodat a szerzők közül többek közt Chris Lukhauppal, Pasaréti Gyulával, Szentgyörgyi Istvánnal, és még sokan másokkal. A századikat sem érdemes kihagyni!

 

 

Bővebben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: toist, halőrxxl, szotyika, mark24

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Oldalmegjelenítési idő: 0.201 másodperc