Akvarizálni kezdek – de hogyan?

  • peters
  • Látogató
  • Látogató
11 éve 9 hónapja #1 Írta: peters
peters válaszolt Akvarizálni kezdek – de hogyan? témában
Csak csatlakozni tudok Degec által leírtakhoz.

Az én külön nagy szerencsém, hogy -úgy 25 évvel ezelőtt- sikerült egy olyan díszhalüzletbe benyitni, ahol nem sajnálták a hozzám hasonló kezdőktől az időt és az információt, így viszonylag kevés kudarcélménnyel sajátítottam el az alapokat.

Sajnos ma már nagyon kevés ilyen díszhalast ismerek, nagy-nagy tisztelet a kivételeknek, akik még most is nagy alázattal fordítják idejüket és türelmüket a kezdőkre (van aki még a vasárnap délelöttjeit is erre áldozza :) )!


Talán lehetne még egy ilyen "fórum", ahol tanulni lehetne egymástól -érdekes, hogy ez tőlük nyugatra (meg keletre) is működik, de nálunk valahogy nem tud elterjedni (természetesen itt is tisztelet a kivételeknek): ezek pedig a helyi akvarista klubok.
Ez is egy tere lehetne a kezdők információgyűjtésének, sőt a haladók a tapasztalatcseréjének is! Itt aztán nem csak akvarista, hanem baráti közösségek is kialakulhatnak!
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert az AME Győri Akvarista Klubban immár több, mint 5 éve vagyok tagja egy akvarista baráti társaságnak.

Úgyhogy csak biztatni tudok mindenkit, hogy ha van lehetősége, akkor ne hagyja ki ezt a formáját sem az ismeretszerzésnek.

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
11 éve 9 hónapja #2 Írta: Degec
Degec létrehozta Akvarizálni kezdek – de hogyan? témát
** Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: Akvarizálni kezdek – de hogyan? **

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc