a díszhalak ára

Több
11 éve 7 hónapja - 11 éve 7 hónapja #1 Írta: trek
trek válaszolt Válasz: a díszhalak ára témában
Igen ez a te fóbiád. Nem tudom ki terjeszt ilyen baromságokat. Jó néhányan vagyunk itt akik foglalkoznak díszhaltenyésztéssel és még nem találkoztam senkivel aki sterilizálná a halait.
Last edit: 11 éve 7 hónapja by trek.

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
11 éve 7 hónapja #2 Írta: zsore
zsore válaszolt a díszhalak ára témában
"Azok vannak szerencsés esetben, akik hazai tenyésztésű halakat vásárolhatnak, hisz nekik van esélyük arra, hogy valóban sokáig örömüket leljék az akvarisztikában."


Alapvetően mindenben egyetértek veled!Maximálisan támogatnám a minőséget,akár felár ellenében is,valamint külön örülnék annak is,hogy a valószínűleg tényleg nehéz helyzetben lévő hazai tenyésztőket segítem a vásárlásaimmal,nem a külföldieket. DE! Ennek ellenében elvárnám,hogy valóban azt kapjam,amit remélek...Sajnos több forrásból hallottam,hogy a hazai tenyésztők (is) piacuk védelmében sterilizálják az általuk eladott halakat...Hallottam tenyésztőtől és több üzletben is,hogy bizony ez így van. Értem én csak nem értem...Pasa ugyan megnyugtatott,hogy ez egy marhaság,de valószínűleg van valami valóságalapja is a dolognak,hiszen nem zörög a haraszt ha nem zörgeti a paraszt. Remélem ez valóban csak az én fóbiám,de nagyon keservesen érintene,ha megfosztanának csupán anyagi érdekből, a kishalak nevelésével járó rengeteg örömtől. Remélem nincs igazam és ez valóban csak az én fóbiám. Mindenkinek a legjobbakat,üdv!

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
11 éve 7 hónapja #3 Írta: Degec
Degec létrehozta a díszhalak ára témát
** Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: a díszhalak ára **

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc