Webajánló

Több
12 éve 11 hónapja #41 Írta: jocopoco95
jocopoco95 válaszolt Válasz: Webajánló témában
Én nem vagyok pecás, sajna a sokáig egy helyben ülés nem megy annyira, de egy ilyen csodás kapitális harcsát vétek ide kirakni aszalni. Remélem azért el is fogyasztják.:woohoo: Valami jó féle harcsapaprikás formájában, mert annál kevés finomabb étek van szerintem. Ha nem akkor ez nekem szimpla pazarlás. Van egy sejtésem, hogy ma a horgász vizsga is a pénzről mint sem a tudás gyarapításáról szól.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
12 éve 11 hónapja #42 Írta: mark24
mark24 válaszolt Válasz: Webajánló témában
Így TerraPlaza-s kiállítás előtt egy kis ráhangolódás:

www.klggoodeid.aweb.tk/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Mátéfi

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
12 éve 11 hónapja #43 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Webajánló témában
A C&R nem kötelező-a horgászrend kimondja hogy megtartható a zsákmány.Magam amikor kell a hal megtartom-de talán még sosem annyit amennyit a szabályzat megenged.Van olyan hogy kirívóan sokat lehet fogni/pl telepítés utáni időben,vagy ragadozót az első keszegívás mögött/..én ilyenkor befejezem a horgászatot,mert nem célom a horoggal való sebzés/fárasztás minden áron.
Kifejezetten ellene vagyok az olyan "intenzív" vizeknek ahol csak nagytestű halakat lehet fogni,és mindent vissza kel engedni...vajon milyen érzés lehet egy halnak hogy ha elkezd táplálkozni sokszor a partra kényszerítik,fotózgatják,csókolgatják?Ez ám a sportteljesítmény...lavórból halat fogni olyan szereléssel hogy a -természetesen fonott-zsinór akár háromszor is körbeérné a tavat??
El kell mondanom hogy a hasonló gondolkodású pecásoktól mint én,sosem kellett félteni a vizet,a halat....de a nagy boilie őrület óta szinte félve néztem meg természetes vizeken az ilyen horgászok zsákmányát.Egyszerűen nem ismerik fel a halakat-márnát fogott/"E némá hátemmeg milyen ponty hogy ilyen alacsony?"..."Gabi gyeremá mer itt annyi a sügér mint a fene...mi az hogy ez bucó??"/
Sokkal de sokkal szigorúbbá tenném a horgászvizsgát..viszont a horgász érzésem szerint a szabályok betartása mellet megtarthatja,elfogyaszthatja a zsákmányát.:)
A hal egyébként már ki van zsigerelve ahogy nézem..késő bánat,de nagyszerű fogás!A harcsákat rendszerint így teszik közszemlére-ha az állat már nem él én nem találok benne kifogásolnivalót.Abban viszont igen ha az éjszaka elején fogott hatalmas pontyot délutánig tartják fogságban,mert akkor jók a fények a fotózáshoz..úgyhogy lehet "keccsendrilízkedni" pro és kontra-kinek mi tetszik..a szabályok megengedik mindkettőt.
Jocó nem ellened szólt..csak valahogy mindig piszkálta a csőrömet ahogy lenézték az egyszerű közhorgászokat azok akik visszaengedik a halakat/és legtöbbször csak akkor ha beszélni kell róla/
T.:Gábor

Több
12 éve 11 hónapja #44 Írta: jocopoco95
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy miért függesztette ki és miért nem mérték le és engedték vissza

• mmccannon
  • mmccannon profilkép COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Nem elérhető
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Több
12 éve 11 hónapja #45 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: Webajánló témában
Kíváncsi volnék milyen damillal szerelkezett fel (szerintem mostanra egy kashmír fonalra hajazhat), meg meddig fárasztotta a halat. Pontosabban meddig fárasztották egymást. :D

Mary

Több
12 éve 11 hónapja #46 Írta: lucius

Több
12 éve 11 hónapja #47 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Webajánló témában
...ja és az okosság hozzá:

www.caudata.org/daphnia/

Több
12 éve 11 hónapja #48 Írta: Mátéfi
...és tenyésztése otthon

Több
12 éve 11 hónapja #49 Írta: Mátéfi
Daphnia magna szaporodása

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #50 Írta: Mátéfi
Last edit: 12 éve 11 hónapja by Mátéfi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, jocopoco95

Több
12 éve 11 hónapja #51 Írta: Mátéfi
...folytatás

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #52 Írta: Mátéfi
2nd INTERNATIONAL ANGELFISH PHOTO CONTEST 2013 WINNERS

Csákvári Attila remek eredménye a versenyen

Blue Class, Number 8 Fish / Total 10 Points

Több
12 éve 11 hónapja #53 Írta: jocopoco95
Persze végig olvastam.

Több
12 éve 11 hónapja #54 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Webajánló témában
És végig is olvastad?Mit szólsz a nyelvezethez?Persze blogban mindenki azt ír amit akar ok....
T.:Gábor

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #55 Írta: jocopoco95
Nekem ezek az expedíciók nagyon nem jönnek be. Az októberi bejegyzésben van egy kép egy felnyitott oposszumról és kiszedtek belőle vagy 6 kis oposszumot. Most komolyan mi szükség van erre? Meg írta a srác hogy a selyem majmok családját is megbontották a befogással boncolással. persze egyből ott volt, hogy ez a 3-4 egyed nem tesz kárt persze, csak utánuk még jön vagy 4 csoport és kifog ennyit. Akkor meg már 16 egyednél tartunk. Teszem azt egy kis egyedszámú fajjal teszik ráadásul ami lassan is szaporodik, akkor meg már nem is annyira ártalmatlanok ezek a kis befogások dokumentálások. Arra meg ahogy írta is nincs szükség, hogy még több porosodjon a múzeumokban vagy savanyodjon a formaldehidben. A másik meg tényleg kellene valami nagyfokú változás ott, mert ez a középkori cigány életmód nem tesz jót a föld tüdejének is nevezett erdőségeknek. Szóval tényleg kellene valamiféle az egész bolygóra kiterjedő hálózatot teremteni. A védett rezervátumokból speciell kirakni az összes brazilt vagy nem tudom kiket. Máshogy nem tudom elképzeli. Az meg röhely, hogy fogja a puskát és lepuffant 500000 Ft(egy sólyom eszmei értéke kis hazánkban), csak azért mert elvitt egy csírkét, hát mi van ott kérem szépen. meg csak 15% tisztítják a szennyvíznek egy 2 milliós városban. Felháborít ez a nagy fokú nemtörődömség és leszarom stílus. De hát ezek csak üres szavak, másrészt meg van mit söprögetni itt is. Bár ezzel azért érdemesebb foglalkozni, mert az ottani negatív irányú változások nagyobb kiterjedésűek mint a mi kis hazánkban történő szemét lerakási problémák. Persze véletlenül sem azt mondom, hogy ez elhanyagolható hiszen a veszélyes hulladékok elhelyezése, vagy a túlzott szemét termelés is ennyire fontos.
Last edit: 12 éve 11 hónapja by jocopoco95.

Több
12 éve 11 hónapja #56 Írta: Mátéfi

Több
12 éve 11 hónapja #57 Írta: Mátéfi
Upps!!!! ez meg lemaradt: A termesztési technológia

www.antenna.ch/en/documents/Modu_UK.pdf
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, saluosi

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #58 Írta: Mátéfi
Lehet-e otthon spirulinát termeszteni?

Hát persze!

Több
12 éve 11 hónapja #59 Írta: Mátéfi
Az akváriumokból a Mexikói Río Chacamax-ba

szabadon eresztett kedvencek új otthonra találva, rettenetesen elszaporodtak, veszélyeztetve az őshonos élővilágot.

Az erről szóló cikk:

news.mongabay.com/2013/1001-andrus-pet-f...osystems.html?fbfnpg

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #60 Írta: Mátéfi
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, saluosi

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc