Kávézó

Több
3 éve 8 hónapja #1 Írta: Junior
Junior válaszolt Kávézó témában
Ez egy pterygoplichthys joselimanus
De nem vagyok benne 100 ra biztos

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
3 éve 10 hónapja #2 Írta: Junior
Ez egy gibicepsz

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
4 éve 1 hónapja #3 Írta: zizi
zizi válaszolt Kávézó témában
Szia mindenki!

Eddig csak olvasgattam itt a fórumon, most be is regisztráltam :)
Es ha már offtopic és kávézó, ideoffolnám Sütit, nézzetek rá légy szíves, hogy ő valóban anci csaj-e?
Mellékletek:

Több
4 éve 1 hónapja #4 Írta: Junior
Csak visszatérünk ide annyi régi beszélgetést olvastam végig anno

Több
4 éve 2 hónapja #5 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Kávézó témában
Hosszúra nyúlt csönd után újból idehaza....lelkemet átjárja a biztonságérzet, szívemet az öröm!
Remélem új élet sarjad e fórumon a Magazin megszűnése után, mert mindenhol jó, de legjobb otthon....
T.:Gábor

Több
7 éve 8 hónapja #6 Írta: Tomnewmanozd
Tomnewmanozd válaszolt Kávézó témában
Ysty fóruma... igen, 2003-2005 körül én is sokat írtam meg olvastam ott. Alapvetően a páncélosharcsákról akartam közelebbit megtudni, azért keresgéltem a neten, a kereső meg kiadott egy hozzászólást Ysty fórumán. Ránéztem, aztán olvasgatni kezdtem. egy aránylag tematikus fórum volt, nekem ott tetszett meg (igazából akkor még teljesen új voltam a neten) a fórumozás.
Aztán találtam rá az akvarista.hu-ra, amit valószínűleg itt mindenki ismer.
Itt most kezdek újra ismerkedni a fórummal, több éve nem nagyon szóltam hozzá semmi halas témához. De, mivel ez engem érdekel, most újra el-ellátogatok ide, mert itt tényleg hozzáértő emberektől, érthető módon tudok meg információkat.
Toist, nagyon örülök, hogy még emlékszel rám! Sok év elmúlt, sok vizet cseréltek azóta az akvaristák...

Több
7 éve 8 hónapja #7 Írta: toist
toist válaszolt Kávézó témában
Gábor, őszinte leszek, nem tudom meddig élt, de egy időszakban igen pörgött (2005-6 táján talán), már halott linkeket is alig találni hozzá - extra.hu-s volt az alap blog/ismeretterjesztő jellegű oldal (talán otthon az asztali gépen 1-2 oldal le is van mentve), a fórum pedig freewebes, egyik sem működik már jó ideje...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Több
7 éve 8 hónapja #8 Írta: halőrxxl
Hi Toist!
Ysty?? Az életemben nem hallottam, mi ez?
T. :Gábor

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #9 Írta: toist
Tomnewman, rég nem hallottam felőled, öröm, hogy kint se hagytál fel teljesen a halazással! :)
Régen ahány fórum pörgött (index, cichlids, stoneage diszkoszos fóruma, ysty, akvarista stb), most nagyjából mindegyik megállt (talán az akvakertészek fórumának kivételével), minden fb-re ment át, ezer különböző csoportba. Mivel ott alapvetően 0 tematikusság van (max egy-egy csoport megköveteli az adott témához ragaszkodást), a visszakereshetőség is hulladék, értelmes beszélgetéseknek szerintem nem ad megfelelő felületet, magam is leginkább csak hirdetésekre használom...
Ha valamelyik témához hozzászólnál, vagy új témát dobnál fel itt, tedd meg bátran, szerintem viszonylag sokan csekkolunk azért be ide időnként! :)
Last edit: 7 éve 8 hónapja by toist.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Tomnewmanozd

Több
7 éve 8 hónapja #10 Írta: Klári54
Klári54 válaszolt Kávézó témában
Sziasztok! Én kb.másfél éve halazok, egyelőre szerencsésen, nagyon nagy hibát eddig nem követtem el. Amit tudtam, tanultam, azt mind tőletek tudom, tanultam. Szomorúan tapasztaltam, hogy nem nagyon él a fórum, pedig nagyon élveztem az olvasgatást, könnyen átlátható, témákra bontva mindenki megtalálhatja az őt érdeklő anyagokat. Jó lenne tényleg feléleszteni, én ugyan nagy face-lakó vagyok, - ott pl. nem találkoztam veletek -, szerintem ezt a fórumot nem kellene veszni hagyni, nagy értéket hoztatok létre itt az évek alatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Tomnewmanozd

Több
7 éve 8 hónapja #11 Írta: halőrxxl
Szia! :)
Mindenki elhúzott a FB-ra, mert azt hiszik ott jobb. :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomnewmanozd

Több
7 éve 8 hónapja #12 Írta: Tomnewmanozd
Tomnewmanozd válaszolt Kávézó témában
Szép Jó napot kívánok mindenkinek!

Új vagyok ezen a fórumon (vagy inkább újra itt vagyok), nézelődök, de úgy látom, nagyon régóta nem írt senki semmit.
A csapat van ilyen "csendben", vagy csak én jövök rossz irányból és nem látom, amit látnom kéne?

Szeretném tolmácsolni a tiroli akváriumbarátok egyesületének (Aquarienfreunde Tirol) Üdvözletét.
Akikkel kb havonta egy-egy érdekes előadásnak lehetek tanúja. Mert "mindig van mit látni, tanulni".
Tisztelettel:
Tomnewmanozd (igen, tomnewman, Ózd, bár mostanában inkább Tirol)

Több
8 éve 1 hónapja #13 Írta: halőrxxl
Kellemes Karácsonyt, és sikerekben, egészségben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden fórumtársamnak!
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #14 Írta: halőrxxl
Dehogy van, még a szemétbe is túl silány..:(

Több
9 éve 3 hónapja #15 Írta: toist
Uraim, átemeltem ide a hozzászólásokat, mert nem kifejezetten az algázókhoz kapcsolódik beszélgetésetek, remélem nincs harag érte! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Több
9 éve 3 hónapja #16 Írta: halőrxxl
Beazonosítási kérelem ment privátban..

Több
9 éve 3 hónapja #17 Írta: bunkózoo
bunkózoo válaszolt Kávézó témában
Láttam az FB-s bejegyzést is, azért kértem a törlést. Ott valamelyest ismersz, itt kevésbé. ;)

Több
9 éve 3 hónapja #18 Írta: halőrxxl
Erre semmi szükség, csupán megdöbbentem hogy véleményem szerint nem is követed a FB tevékenységemet mégis véleményt alkottál. Ráadásul mi akvaristák jól ismerjük az ozmózis fogalmát- egyensúlyra törekszik minden- nem lehet hogy kimondottan hasznos is egy-két megosztás ami ide vezeti a felhasználókat? :) Én mindenesetre saját kerek 700 taggal bíró csoportomban örömmel osztottam meg ezt a fórumot, és bízom benne hogy társaim nagy része ide is bekukkant majd! És nem- egyáltalán nem féltem sem az ottani, sem az itteni tagokat attól hogy bármelyik goup is ennek kárát látná...sőt, sőt!
Ezt a fórumot olyan helynek tartom ahová akkor is mehetek ha minden összeomlott körülöttem...nem ismersz, nem ismered munkámat és törekvésemet- de ez változhat, változzon is! Semmi nem történt, és én kérem hogy nézd el ha kissé majomkodón válaszoltam- ez sem szokásom.

Több
9 éve 3 hónapja #19 Írta: bunkózoo
bunkózoo válaszolt Kávézó témában
Bocsánatot kérek! Kértem már a bejegyzésem törlését.

Több
9 éve 3 hónapja #20 Írta: halőrxxl
Szívem nem tudsz még egy olyan itteni usert mutatni aki annyit dolgozik a FB-n azért hogy IDE JÖJJÜNK BESZÉLGETNI mint én...ha igen mutass rá. Egyébként az Ancistrus! csoportban is elhelyeztem egy ide mutató linket- részemről csodálatosan professzionális módon, és extrém korrekten ahogy én szoktam. Megdícsérem magamat...:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: toist

Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

Naptár

February 2025
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
Bejelentkezés