Kávézó

Több
9 éve 3 hónapja #41 Írta: halivadek
halivadek válaszolt Válasz: Kávézó témában
Az is Pozsonyban lesz? Van honlapja?

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
9 éve 3 hónapja #42 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: Kávézó témában
Rendben,Köszönöm, ha beférek majd szívesen tartanék önökkel.
Üdv.Zoli

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
9 éve 3 hónapja #43 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: Kávézó témában
Inkább a szeptember 27-28-i börzére mennék (a szombat lesz a jobb). Arra én is szervezek utat.

Több
9 éve 3 hónapja #44 Írta: Takker
Sziasztok.
A szeptember 13.-i pozsonyi börzéről érdeklődnék,hogy netán megy e innen olyan akihez esetleg beférnék,természetesen a költségekbe beszállnék.
Előre is kösz.
Üdv:Zoli

Több
9 éve 7 hónapja #45 Írta: Takker
Végre, nekem napokig meg sem nyílt a lap.
Mi volt a gond? Ha lehet tudni.
Nem vagyok egy nagy fórumozó,mégis, már hiányzott.;)
Üdv, mindenkinek
Takker:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: djguard

Több
9 éve 7 hónapja #46 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Kávézó témában
Höhőjjjj....megy a fórum,sőt A FÓRUM !!!!!
Hurrá, köszönjük, szuper.....:woohoo: :woohoo: :woohoo:
Újra itthon- de jó!!
T.:Gábor
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: djguard

Több
9 éve 8 hónapja #47 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Kávézó témában
Tegnap beszélgettem Seregej K. ismerősömmel és megemlítettem neki, hogy régi ismerőse milyen nagyszerű kitüntetésben részesült és átküldtem néhány fotót is az eseményről. Ma megkeresett, hogy tekintsem meg a cikkét amit e vonatkozásban írt az orosz akvaristáknak. Itt lehet megtekinteni:

http://kochetov.info/archives/2972
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: saluosi

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #48 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: Kávézó témában
A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapta Lukács László

"Kedves barátaim! Remélem nem fogtok kivagyisággal vádolni azért, hogy ezt az albumot közszemlére bocsájtom, de úgy érzem az a több, mint 50 év, amelyet a Magyar Akvarisztika szolgálatában és az afrikai sügérek népszerűsítésének jegyében töltöttem feljogosít erre. Végtelenül büszke vagyok a kitüntetésre, büszke vagyok arra, hogy olyan barátaim vannak akik ennek a díjnak odaítélésének lehetőségénél nevemet megemlítették.Továbbá büszke vagyok arra, hogy hazánkban először kapott elismerést e díj által az akvarisztika. "
Lukács László

Csak gratulálni tudunk! Éppen ideje volt.

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-a...266_1547836064_n.jpg

scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3...9591_227134254_n.jpg
Last edit: 9 éve 8 hónapja by Pasa.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: branco, halőrxxl, szotyika, mark24, S.Péter

Több
9 éve 8 hónapja #49 Írta: halőrxxl
Egykor romantikázva nézhettünk pár régebbi bélyeget-már akkor is jeleztem hogy bizony nálam is van pár halas témába vágó.Bár filatelista sosem voltam a szó igazi értelmében,de gyermekként magam is gyűjtöttem a bélyegeket-középiskolában az első két tanévben még szakkör tag is voltam...
Nos ha van kedvetek tekintsétek hát meg gyűjteményem idevágó részét-minden úgy van ahogy minimum 25 évvel ezelőtt hagytam,hozzájuk nyúlni most sem volt erőm.Néhány bélyegecske a nagyobbik fiam gyűjteményéből való,ő a mostani alkalommal az egészet átengedte nekem,pedig szerettem volna lebeszélni róla.Csak scanner állt rendelkezésemre,ezért a minőség bizonyosan gyengécske..a fényképeim sem jobbak már.
Most egy szó nélkül tárom elétek mindazt ami nekem a múltból mint bélyeggyűjtő megmaradt a halas témakörben-élvezzétek múltam egy részét! :)

melléklet nem található

Végül mivel szeretném sejteni hogy idősebbek is csak megnézik néha a bejegyzéseimet,nekik kívánok kedveskedni egy régi oldallal-vajon melyik fiatalabb társunknak van még 10 fillérese?Mi pedig még emlékszünk az iskolatejes korszakra is,mikor én a magam részéről kakaóval(2dl) 2.10-ért megreggelizhettem...nem volt ez régen pedig!Vagy csak nekünk tűnik úgy mintha alig pár éve történt volna? :)

Várnám a ti saját gyűjteményetekről készített képeket is-vagy csak pár szép szót a múltról.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: branco, toist, saluosi, Takker

Több
9 éve 8 hónapja #50 Írta: Gabor77
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: czet49, Mátéfi, jocopoco95

Több
9 éve 8 hónapja #51 Írta: Mátéfi
Az az élmény, illetve az mikor a készételben vagy süteményben karcolja az ember fogát a héj, az igen, viszont van egy új halas játék cserébe.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: czet49

Több
9 éve 8 hónapja #52 Írta: czet49
czet49 válaszolt Válasz: Kávézó témában
Hová lesz így a két fél tojáshéj közötti játszadozás öröme?:laugh:

Több
9 éve 8 hónapja #53 Írta: Mátéfi

Több
9 éve 9 hónapja #54 Írta: Mátéfi
Ingyen internet, ingyen IPTV?

http://www.xprime.hu/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: czet49

Több
9 éve 9 hónapja #55 Írta: Mátéfi

Több
9 éve 9 hónapja #56 Írta: Mátéfi
Vízcsere amihez idő kell.

Több
9 éve 9 hónapja #57 Írta: halőrxxl
Örömmel jelentem hogy az Ancistrus "Rio Paraguay"-ok szépen cseperedgetnek nálam-úgyhogy te sem panaszkodhatsz a jó szívedre Tomikám!:) Így megy ez-ma én segítek,holnap nekem segítenek..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
9 éve 9 hónapja #58 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Kávézó témában
Bishop azok a kis halacsok aranyat érnek az tuti, Gábornak arany szíve van ezt tanúsíthatom ;)
Vigyázz a halakra és a növénykére , a csigák meg néha nagyon is hasznosak tudnak lenni ;)

Tommy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Bishop

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #59 Írta: halőrxxl
Gergő ez hobbitársak között sok "körben" természetes-úgyhogy ha eddig még nem is akkor most üdvözöllek a köreinkben!;) Egyébként pedig az ad aki tud,akar,és szeret...
A csigák már tuti leperegtek azóta,de peték lehetnek.Nézd körbe alaposan,mosd le ha akarod-de ha lesz csigád az csak jó!Ha meg túl sok lesz,akkor majd kijátsszuk az alkalmat arra is hogy néhány A.helena is hozzád költözzön;)
Élvezd a halak gondozását,a növények fejlődését-célomat elértem:örülsz,és meglepődtél! :)
Last edit: 9 éve 9 hónapja by halőrxxl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika, Bishop

Több
9 éve 9 hónapja #60 Írta: Bishop
Bishop válaszolt Válasz: Kávézó témában
Nem tudtam, hogy hová írjam le ezt a postot és hogy szabad-e leírni. Csépányi Gábor! :) Szeretném megköszönni a gyönyörű anubias tövet, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy és csodaszép növénnyel ajándékozol meg! Na és a meglepi panda coryk... szóhoz sem jutok... hogy fogom én ezt meghálálni? :) Számomra komoly eszmei értéke van ! mindegyiknek, mert ezek az első olyan élőlényeim, amikről tudom, hogy honnan származnak: magyar akvaristától. Ráadásul ezek Halőr halak és növények! ;)
Remélem nem baj, hogy ezt leírtam... (Lehet, hogy másnak ez természetes, de én még ilyenben nem részesültem :) ).
Szóval nagyon köszönöm!!!
Gergő
U.i.: Említetted, hogy esetleg csiga lehet rajta. Te hogyan előznéd meg a medencébe kerülésüket?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, saluosi

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Naptár

December 2023
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Bejelentkezés