Kávézó

Több
8 éve 4 hete #21 Írta: bunkózoo
bunkózoo válaszolt Kávézó témában
Amúgy is kezd elsivatagosodni ez az oldal és te még itt is a face-t hirdeted. A fiataloknak csak az az oldal létezik. Inkább ott kellene reklámozni ezt az oldalt. :-(

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
8 éve 8 hónapja #22 Írta: metzgerbalazs
metzgerbalazs válaszolt Válasz: Kávézó témában
Gáborom, az anciaid csodaszépek! (amit kaptam)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
8 éve 8 hónapja #23 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Kávézó témában
Szia János!! De jó hogy ismét aktív vagy! Visszafogjuk majd a FB-t, és nyomjuk a fórumot- tökéletesen igazatok van!
T.:Gábor

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24 Írta: djguard
djguard válaszolt Válasz: Kávézó témában
Hát igen, a fb népe, az egy különös állatfaj! Ne nyissunk egy topicot nekik is? Egyébként (újságok online lapjain) tapasztalom, hogy amíg saját fórum felületük volt egész tűrhető volt az intelligenciaszint, de amióta átmentek az fb-re, hát azt a sok állatot, aki odapiszkít... Persze az a lájkvadászat, de izgalmas!
Last edit: 8 éve 8 hónapja by djguard. Indoklás: kiegészítés
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, metzgerbalazs

Több
8 éve 9 hónapja #25 Írta: metzgerbalazs
Halőr barátom, igazak a szavaid. Én más felületeken tapasztaltam ezt. A face virtualitása kiválóan alkalmas arra, hogy az emberek meglévő feszültségeiket belevetítsék semleges felületekbe. Azaz projektáljanak. tehát kaphatsz mindent, függetlenül attól, mit is tettél vagy mondtál. És a felület tényleg kevéssé alkalmas a követésre. Úgyhogy hajrá vissza ide!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, djguard

Több
8 éve 9 hónapja #26 Írta: halőrxxl
Neked is, és minden itt olvasgató kollégának üzenem: a honlap tulajdonosa és üzemeltetői nagy terveket szőnek- meg fogunk újulni! Barátibb felület a blogoknak, képeknek...ugyanakkor talán nagyobb érdeklődés is.
Igen jelenleg a FB felszínessége a nyerő, a többség ott éli ki segítő és sajnos ártó szándékát is. Én magam is természetesen-sajnos!!- beleestem abba a hibába hogy azt hittem lehet nagyon jó hangulatban, szakmailag is elfogadhatóan jó színvonalon beszélgetni ott. Nem lehet...egyrészt az érdekes témák mind egyre jobban eltemetődnek, alig követhetőek, és borzalom sok idő míg az ember végigköveti az őt érdeklő témákat/csoportokat! Mindeme sajnálatos dolgok között még csak tetézi a bajt az hogy hiába vannak ott is adminok, ritka kivételtől eltekintve egyáltalán nem foglalkoznak a csoportok életével...és olyan érzésem van hogy a könnyen jött "hatalom" némelyiknek a fejébe is szállt. Az userek sajnos...öhmmm, izé...olyan szavakat és agressziót képesek a saját nevük és a FB fiókjuk ismeretében is hangoztatni, ami számomra nagyon kerülendő! Nem azért mert nem tudnám esetleg kettő másodperc alatt a porba alázni, hanem azért mert én tudom hol a határ. Ráadásul úgy érzem valamilyen szinten az idők során ismertté is váltam, és mint AME tag illetve e honlap aktív használója sem engedhetek meg magamnak extremitásokat..én így érzem jónak! Nem mondta ezt senki, de akiben nincs meg embertársai iránti alapvető szimpátia, aki egyáltalán nem rendelkezik empatikus képességekkel csak az nem érzi a nagy-nagy felelősséget a FB-n. Ezek általában "neki is mennek" bárkinek, sokszor minősíthetetlen hangnemben, de szinte nulla szaktudással! És ez a nagy baj...az "arckönyv"-ben alig lehet visszakövetni valaki tudását, én magam is jártam úgy hogy egy -mint időközben kiderült!- mérhetetlen nagy blőd dolognak jártam utána napokon keresztül.
Végtelen sok sorban folytathatnám még, de rövidre zárom magamat...ha nem is hagyom el, de csak saját csoportomra szorítkozva, és rövidebb ideig használom majd a FB-t. Azt gondolom- és ezt ott is sokszor mondtam már- hogy ez a honlap a hazám...
Van még egy gondolatom ami lassan kristályosodik ki bennem, de egyre jobban hiszem azt hogy így lesz helyes: nem kell, és nem szabad még akarni sem mindenkinek megfelelni..nem is lehet! Úgy érzem itt e honlapon már ismerjük egymást annyira hogy tudjuk ki minek a fanatikusa, tudjuk kinek hogyan és miként kell kimondanunk azt ha nem értünk vele egyet...itt nem nagyon kell félnem attól hogy élből lehülyéz egy fiam korabeli kis srác, vagy éppen nem kell tartanom anyázástól egy családanya szája által..mindkettőt megéltem a FB-n. Itt lehet szakmázni és visszakeresni évekre, témakörökre bontva, stb...emellett ha butaságot szólok vannak olyan társaim akik helyesbítenek- nem kell hogy saját magam butasága miatt tömegeket vezessek félre! :)
Nos ezért is gondolom hogy hosszú távon a fórum- vagy a fórumok- követése a célszerű...ha kevesen vagyunk vagy nem olyan intenzív az számomra nem gond- legalább addig is hiteles forrásokból tanulhatok, és nem mások suta-buta netán agresszív írásmódjának vagyok kitéve. Van egy csoportom, amit "kényszerből" hoztam létre, mert nem volt "gazdája" az anciknak- jó a csapat, jó a légkör..őket követni fogom mindig is. De lehet hogy kb ennyi is lesz egy idő múlva.
Meglátjuk mit alkotnak e honlapnak a gazdái...de akkor is milliószorta jobb egy fórum mint a "face"..annak is vannak előnyei, ennek is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mark24, Gabor77, metzgerbalazs, djguard

Több
8 éve 9 hónapja #27 Írta: metzgerbalazs
Úgy tűnik, csendes lett ez a magazinfelület. Talán a face dübörög? Mintha az se. Akkor most egy hullámvölgy van. De sebaj Halőr barátom, feldobjuk!

Több
8 éve 9 hónapja #28 Írta: halőrxxl
Rosszabb fizikai és anyagi állapotban még nem sokszor voltam, de részemről vadul dübörög a hobbi..:)

Több
8 éve 9 hónapja #29 Írta: metzgerbalazs
Sziasztok, kihagytam vagy egy évet! hurrá, de a lelkesedés nem múlik! Életjeleket kérek!

Több
8 éve 11 hónapja #30 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Kávézó témában
Boldog Új évet mindenkinek !:silly:

Tommy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, jocopoco95, Atis84, Takker

Több
8 éve 11 hónapja #31 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: Kávézó témában
Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok én is mindenkinek! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, Atis84, Takker

Több
8 éve 11 hónapja #32 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Kávézó témában
Boldog Békés Karácsonyt és Újévet kívánok mindenkinek !

Tommy

Több
8 éve 11 hónapja #33 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: Kávézó témában
Hasonló jókat kívánok Nektek is, és minden kedves Olvasónak!

Pasaréti Gyula

Több
8 éve 11 hónapja #34 Írta: halőrxxl
Bár még csak holnap lenne a napja, de megragadom a lehetőséget hogy én legyek az első:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánok minden erre olvasónak!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Atis84, Takker

Több
9 éve 3 hete #35 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: Kávézó témában
Kubai límia hímeket keresek 2-3 db-ot.
Ha valakinek van eladó jelezze nekem pü -nen. Érte megyek.
Előre is köszönöm.
Üdv :zoli

Több
9 éve 2 hónapja #36 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: Kávézó témában
Sajnos nekem a szombat nem jó,ezért vasárnap megyünk páran,egyébként szívesen mentem volna önökkel. Remélem lesz még rá alkalom.
Üdv:Takker

Több
9 éve 2 hónapja #37 Írta: Pasa
Szóval: Akvarista börze Pozsonyban szeptember 27-én és 28-án.

www.akva.sk

27-én én is megyek. Érdekel-e még valakit?

Több
9 éve 2 hónapja #38 Írta: jocopoco95
jocopoco95 válaszolt Válasz: Kávézó témában
Sziasztok!;)
Látom kezd véget érni a nyári pangás itt is. VÉGRE visszatérnek a fórumozók.
Bár én a tanulás miatt valószínűleg kevesebbet leszek itt, de próbálom figyelemmel kísérni az itteni történéseket. :cheer:
Mai bejegyzésem oka, hogy az Egyetem könyvtárában barangolva, nagy meglepetésemre beleakadtam a magazin 2014 első negyedéves kiadásába. Ma csak belepörgettem ugyan,(nagy anatómia tanulásban voltam) de nagyon szép képeket láttam benne. Szóval holnap jobban átforgatom, böngészem a cikkeket. Mert kíváncsi vagyok nagyon!!
Szóval tényleg kellemesen meglepődtem.
KÖSZI.:)

Több
9 éve 3 hónapja #39 Írta: halivadek
halivadek válaszolt Válasz: Kávézó témában
Most Betta kiállítás lesz, ha jól látom :)

A kíváncsiság kedvéért kinézünk a 13-án lévőre, de hogy erre kimegyünk-e azt még nem tudom :)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #40 Írta: Pasa
Igen, Pozsonyban, a szokásos helyen.

www.akva.sk/
Last edit: 9 éve 3 hónapja by Pasa.

Oldalmegjelenítési idő: 0.172 másodperc

Naptár

December 2023
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Bejelentkezés