- Köszönetek: 10
Kávézó
- bunkózoo
- Nem elérhető
- Ivadék
-

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- Köszönetek: 105
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 1688
T.:Gábor
- djguard
-
- Nem elérhető
- Növendék
-
- Köszönetek: 60
- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
Igen jelenleg a FB felszínessége a nyerő, a többség ott éli ki segítő és sajnos ártó szándékát is. Én magam is természetesen-sajnos!!- beleestem abba a hibába hogy azt hittem lehet nagyon jó hangulatban, szakmailag is elfogadhatóan jó színvonalon beszélgetni ott. Nem lehet...egyrészt az érdekes témák mind egyre jobban eltemetődnek, alig követhetőek, és borzalom sok idő míg az ember végigköveti az őt érdeklő témákat/csoportokat! Mindeme sajnálatos dolgok között még csak tetézi a bajt az hogy hiába vannak ott is adminok, ritka kivételtől eltekintve egyáltalán nem foglalkoznak a csoportok életével...és olyan érzésem van hogy a könnyen jött "hatalom" némelyiknek a fejébe is szállt. Az userek sajnos...öhmmm, izé...olyan szavakat és agressziót képesek a saját nevük és a FB fiókjuk ismeretében is hangoztatni, ami számomra nagyon kerülendő! Nem azért mert nem tudnám esetleg kettő másodperc alatt a porba alázni, hanem azért mert én tudom hol a határ. Ráadásul úgy érzem valamilyen szinten az idők során ismertté is váltam, és mint AME tag illetve e honlap aktív használója sem engedhetek meg magamnak extremitásokat..én így érzem jónak! Nem mondta ezt senki, de akiben nincs meg embertársai iránti alapvető szimpátia, aki egyáltalán nem rendelkezik empatikus képességekkel csak az nem érzi a nagy-nagy felelősséget a FB-n. Ezek általában "neki is mennek" bárkinek, sokszor minősíthetetlen hangnemben, de szinte nulla szaktudással! És ez a nagy baj...az "arckönyv"-ben alig lehet visszakövetni valaki tudását, én magam is jártam úgy hogy egy -mint időközben kiderült!- mérhetetlen nagy blőd dolognak jártam utána napokon keresztül.
Végtelen sok sorban folytathatnám még, de rövidre zárom magamat...ha nem is hagyom el, de csak saját csoportomra szorítkozva, és rövidebb ideig használom majd a FB-t. Azt gondolom- és ezt ott is sokszor mondtam már- hogy ez a honlap a hazám...
Van még egy gondolatom ami lassan kristályosodik ki bennem, de egyre jobban hiszem azt hogy így lesz helyes: nem kell, és nem szabad még akarni sem mindenkinek megfelelni..nem is lehet! Úgy érzem itt e honlapon már ismerjük egymást annyira hogy tudjuk ki minek a fanatikusa, tudjuk kinek hogyan és miként kell kimondanunk azt ha nem értünk vele egyet...itt nem nagyon kell félnem attól hogy élből lehülyéz egy fiam korabeli kis srác, vagy éppen nem kell tartanom anyázástól egy családanya szája által..mindkettőt megéltem a FB-n. Itt lehet szakmázni és visszakeresni évekre, témakörökre bontva, stb...emellett ha butaságot szólok vannak olyan társaim akik helyesbítenek- nem kell hogy saját magam butasága miatt tömegeket vezessek félre!

Nos ezért is gondolom hogy hosszú távon a fórum- vagy a fórumok- követése a célszerű...ha kevesen vagyunk vagy nem olyan intenzív az számomra nem gond- legalább addig is hiteles forrásokból tanulhatok, és nem mások suta-buta netán agresszív írásmódjának vagyok kitéve. Van egy csoportom, amit "kényszerből" hoztam létre, mert nem volt "gazdája" az anciknak- jó a csapat, jó a légkör..őket követni fogom mindig is. De lehet hogy kb ennyi is lesz egy idő múlva.
Meglátjuk mit alkotnak e honlapnak a gazdái...de akkor is milliószorta jobb egy fórum mint a "face"..annak is vannak előnyei, ennek is.
- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- szotyika
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 486
- toist
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 363

- szotyika
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 486
Tommy
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 360
Pasaréti Gyula
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánok minden erre olvasónak!
- Takker
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 64
Ha valakinek van eladó jelezze nekem pü -nen. Érte megyek.
Előre is köszönöm.
Üdv :zoli
- Takker
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 64
Üdv:Takker
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
www.akva.sk
27-én én is megyek. Érdekel-e még valakit?
- jocopoco95
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- Köszönetek: 76

Látom kezd véget érni a nyári pangás itt is. VÉGRE visszatérnek a fórumozók.
Bár én a tanulás miatt valószínűleg kevesebbet leszek itt, de próbálom figyelemmel kísérni az itteni történéseket.

Mai bejegyzésem oka, hogy az Egyetem könyvtárában barangolva, nagy meglepetésemre beleakadtam a magazin 2014 első negyedéves kiadásába. Ma csak belepörgettem ugyan,(nagy anatómia tanulásban voltam) de nagyon szép képeket láttam benne. Szóval holnap jobban átforgatom, böngészem a cikkeket. Mert kíváncsi vagyok nagyon!!
Szóval tényleg kellemesen meglepődtem.
KÖSZI.

- halivadek
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 211

A kíváncsiság kedvéért kinézünk a 13-án lévőre, de hogy erre kimegyünk-e azt még nem tudom

- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-