IHÖkE Programok

Több
3 hónapja 3 hete #1 Írta: deathstar8914
deathstar8914 válaszolt IHÖkE Programok témában
Érdekes olvasni a visszaemlékezéseket az IHÖkE programokkal kapcsolatban! Az ilyen közösségi események mindig értékesek, és sokat hozzájárulnak a helyi közösségek életéhez. Ha valami izgalmasat keresel a szabadidődben, javaslom, hogy próbáld ki a rulett.guru oldal online rulett játékait. A platform különleges ajánlatokat kínál magyar játékosok számára, és izgalmas szórakozást biztosít a rulett kedvelőinek. Ne hagyd ki!

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
7 éve 9 hónapja #2 Írta: Tomnewmanozd
Tomnewmanozd válaszolt IHÖkE Programok témában
Sajnálattal kell a hírt megosztanom azokkal, akik ismerték és szerették, esetleg a tevékeységét figyelemmel kísérték, hogy az IHÖkE (Ifjú Hobbiállattartók Önképző Egyesülete) 2016 februárjában hivatalosan is megszűnt. Annak rendje és módja szerint, mivel már évek óta nem működödött a szervezet, a valamikori vezetőség, azaz én, kérvényeztem a megszűntetést.
Szóval egy fejezet lezárult, a szétszéledt ózdi és környékbeli akvarista és terrarista fiatalok egyesülete már csak történelem.
Amennyire tudom, van még akvarista Ózdon és a környékén, de ők már más közösséget alkotnak (ha alkotnak).
Mindenesetre szép emlékként gondolok vissza azokra az időkre, amikor még működött a csapat és a Városi Könyvtár polcait gazdagíthattuk egy-egy beszerzett újsággal, könyvvel.
Mert a tudás érték, de nem árucikk.
Mindenkinek köszönöm, aki akkoriban segített, ötletet adott, vagy eljött és egy előadást tartott, vagy más módon hozzátett a mi kis akvarisztikai életünkhöz.

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

• peters
  • COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 8 hónapja #3 Írta: peters
peters létrehozta IHÖkE Programok témát
Sziasztok!

2009. 06. 06-án este 17:00-tól Budapesten, Őrmezőn, a Pikoló Sörözőben halas-kígyós-pókos-rágcsálós klubgyűlés!

2009. 07. 10-én déleután 16-órától Ózdon, a Ózdi Művelődési Központban (Olvasó) IHÖkE KLUBGYŰLÉS!!!

2009. 07. 20-26 között KLUBOS nyári táborozás!

Mindhárom programra szeretettel várunk!

Ha jössz, és jelezni akarsz, vagy kérdésed van, hívj a 06-20-558-94-62-es telefonon,
vagy írj a e-mailcímre

Moderátorok: peters
Oldalmegjelenítési idő: 0.095 másodperc

Naptár

March 2025
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Bejelentkezés