- Köszönetek: 2
Akikre büszkék vagyunk I. -A Tanár Úr aranyérmet nyert Prágában
- gszita
- Nem elérhető
- Ikra
Sz Géza
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- peca
- Nem elérhető
- Ikra
- Köszönetek: 2
Minden tisztelet az öné.
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1688
Azért ne stresszeljünk ha ki kell menni a szabad levegőre-van immunrendszerünk,és a stimulálás csak javíthat a helyzetünkön.Kérdés hogy mennyi az annyi-mármint mennyit tolerál szervezetünk pl. ebből a baktériumból?
Ahogy én sejtem a találmánynak korszakalkotó szerepe is lehet,hiszen egyre szűkülnek az ivóvízbázisok-tudni kell az adott víz fogyaszthatóságát is,ha lehet abban a pillanatban.Elképzelhetőnek tartom hogy ha olyan formulában kerül majd elénk a találmány akár még a túrafelszerelés tartozéka is lehet..nem is tudom egyébként pontosan mit takar a találmány,csak gondolkodom.Nyilván szabadalmilag is védett,tehát csak elgondolkoztam kissé...
T.:Gábor
- mark24
- Nem elérhető
- ŐshalAM
- Köszönetek: 107
És gondoljunk bele, milyen hasznos a találmánya! Ez a Pseudomonas (volt szerencsém hozzá...) egy tipikus kórházi baktériumfaj, ami piszoknehezen írtható ki a szervezetből. Szerencse hogy relative nem lehet olyan könnyen elkapni, legalábbis nem minden utcasarkon. De mekkora probléma lenne, ha ívóvízbe kerülne! Talán nem kell részletezni...
Úgyhogy igen is nagyon hasznos ez a találmány, mindannyiunk nevében köszönjük Tanár Úrnak
- Mátéfi
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1127
Ja..és örülnék, ha Tanár Úr időnként bekapcsolódna a fórumozásunkba, mert ránk férne néha egy kis segítség......nagyon.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1688
Már a baktérium neve is ismerős mindannyiunknak,és nyilván nem a pozitív tulajdonságai miatt.Amit "gyorsban" én tudok róla:a klórnak ellenáll,sőt mintha még úgy emlékeznék hogy fertőtlenítő oldatokban is eléldegél...borzalom!
Az úr közvetlenségből/segítőkészségből is aranyérmet érdemel...de ez maradjon közöttünk!
T.:Gábor
- peters
- COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
- Köszönetek: 57
Dr. Szita Géza a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karának tanára, az Akvaristák Magyarországi Egyesületének örökös tiszteletbeli tagja aranyérmet nyert a prágai Találmányi Világkiállításon.