- Köszönetek: 1688
AM Nyomtatott kiadás
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-

Ez a szám is zseniális!Minden cikk érdekfeszítő,szinte szippantom magamba az összes betűt.Érdeklődésem középpontjában most az etetéssel kapcsolatos cikkek állnak,a Rain által írt cikk egyszerűen...egyszerűen csúcs!!!Csak így tovább,minél több infót,minél több anyagot!
A vázolt nehézségek ellenére csak megjelent a lap,és érthető az évi 4 példány is..Csak remélni tudom hogy idővel megoldódnak a gondok,és akár havilap is lehetne..ez tőlünk is függ.
Minden cikk írójának köszönet,a technikai résztvevőknek nem kevésbé..

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 360
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- Oetsy
- Nem elérhető
- Ikra
-
- Köszönetek: 0
Azonban nem egészen világos egy dolog. Most akkor a következő szám mikor is jelenik meg?
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- TAZ
- Nem elérhető
- Ikra
-
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Sajnos arra vonatkozóan nincs jogunk beleszólni, hogy a lapárus hogyan helyezze el az újságokat.
- P51D
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 35
Nem vagyok előfizetője a lapnak, de az összeset megvettem eddig. 99%-ban ilyen-olyan plázákban, Inmedio boltokban szereztem be az egyes lapszámokat. A maradékot akvarista üzletben.
Az eddigi összes Inmedio-s vásárlásnál (az ország több részén is tapasztaltam!!!)azt vettem észre, hogy ez a lap a kategóriájának megfelelő polcon, viszont nagyon eldugva van elhelyezve.
Ez szándékos? Esetleg többet kell fizetni az előrébb elhelyezésért?
Szerintem ha jobban szem előtt lenne, van olyan színvonalas kinézete a lapnak, hogy egy-egy csak úgy betévedő, kicsit is érdeklődő is megvenné.
Nem tudom, csak gondolom.

- P51D
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 35
Lassan itt a hó vége, a nyár vége. Sajnos.
Lehet bízni abban, hogy megjelenik az elmaradt szám?
Gondolom rajtam kívűl is sokan várják.

- spikemaster
- Nem elérhető
- Ikra
-
Remélem/reméljük, hogy ez csak átmeneti probléma lesz, és nem hat ki az újság távolabbi jövőjére.
Köszi!
Petya
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Anyagi okok miatt nem nyomtatta még ki a nyomda a következő számot.
Első sorban azért, mert kevés a hirdető, a befolyó pénz nem elegendő a nyomdára.
A nyár -ill. a szabadságok- miatt nehezebb a szervezés is. A következő szám teljes anyaga készen van, így, ha a problémát sikerül orvosolni, azonnal kinyomásra kerül. Erre még e hó végén sor kerülhet.
Addig is türelmet kérünk.
Pasaréti Gyula
- spikemaster
- Nem elérhető
- Ikra
-
Valaki (főleg a főszerkesztőre gondolok) tájékoztathatná a "népet", hogy mi a helyzet, mert ha őszintén kiáll, és elmondja az igazságot, hogy miért nincs még lap, akkore szerintem mindenki meg fogja érteni. Ez lenne tőlük a tisztességes.
De ez csak az én véleményem. Továbbra is nagyon várom a lapot, vagy minden előfizető és olvasó nevében a kérdésünkre a választ!
Üdv. Petya
- trewa
- Nem elérhető
- Ivadék
-

- ghostbusters
- Nem elérhető
- Ikra
-
Bizony-bizony a 81. szám (Jún-Júl)már jelentős késésben van, még ha a 80.-hoz nézem már akkor is eltelt a 2 hónap...
Ha így folytatódik a tendencia az Aug-Szept 82. szám majd októberben jelenik csak meg.
A múltkor legalább elhintettek vmi infót h technikai okok vannak, de most semmi. Már 2010 elejétől megfigyelhető a megjelenések
kitolódása.
Azért sajnálnám ha megint abbamaradna a lap.
petike
- Oetsy
- Nem elérhető
- Ikra
-

- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
köszönettel
- spikemaster
- Nem elérhető
- Ikra
-
Az lenne a kérdésem, hogy a közlemény rovatba kell-e valamit írnom, vagy csak a befizető neve, címét kell kitöltenem?
Üdv. Petya
- Bengál
- Nem elérhető
- Ikra
-
A múlt héten rendeltem meg a magazint, csak érdeklődni szeretnék, hogy beérkezett-e mert nem kaptam eddig semilyen visszaigazolást.
Köszönettel, Gál András
- Sourcer
- Nem elérhető
- Ikra
-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
A 77. számmal együtt küldtem a lejáratról szóló levelet és a csekket a befizetéshez.
Üdvözlettel:
Pasaréti Gyula
Akvárium Magazin
- peters
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 57
Az előfizetés lejártáról minden esetben értesítjük az előfizetőket egy levélben, melyet az utolsó előfizetett újsággal kapnak kézhez egy csekk kíséretében, melyen elő tudják fizetni a következő egy évet.
Sepsi Péter
Akvárium Magazin