AM Nyomtatott kiadás

Több
4 éve 8 hónapja #1 Írta: Tomnewmanozd
Tomnewmanozd válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Meglett, köszi!
Sőt, azóta eltelt egy teljes év, s elvileg már a következő előfizetésnek is itt az ideje. A család azonban nekem sem a negyedik negyedévi újságot, sem az elvileg benne rejlő csekket nem jelezte, hogy érkezett volna.
Írtam Pasának, remélem, hamarosan válaszol.
Tomnewmanozd
egy (újra)kezdő

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
5 éve 11 hónapja #2 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Bocs, a múltkor elfeleljtettem rákérdezni, de most beszéltem Pasával, hetekkel ezelőtt feladta a megadott ózdi címre... Lehet, hogy már ott van, csak nem jelezték, vagy elkavarta a posta?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomnewmanozd

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
5 éve 11 hónapja #3 Írta: Tomnewmanozd
Amint most visszaolvasva látom, 9 évvel ezelőtt is lassan mentek ezek a megrendelések, most is. De anno 9 éve azért gyorsabb volt az ügyintézés. Vagy csak nekem tűnik úgy?
kb 4 hónapja próbálom megrendelni a Magazint.
Nagyon sajnálom, hogy sok lapszámot elmulasztottam. Szeretném ezt valahogy bepótolni.
De nélkületek nem megy! Hiiiilfeeeeee!!!!!

Több
5 éve 11 hónapja #4 Írta: Tomnewmanozd
Üdv!
Amint azt kicsit több, mint egy hete is írtam, nagyon várom a levelet, vagy valami igazi visszajelzést.

Több
5 éve 11 hónapja #5 Írta: Tomnewmanozd
Szuper, köszönöm!

Várom már nagyon. Remélem, elektronikusan érkezik, mert úgy én kapom meg (úgy tuti megkapom), ráadásul hamarabb ideér.

Több
6 éve 6 napja - 6 éve 6 napja #6 Írta: toist
toist válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Ha végignyomkodtad az űrlapot, Pasa kapott elvileg egy levelet arról, hogy új megrendelés érkezett.

Szerk: közben megnéztem, látom is a megrendelést, rákérdezek majd Gyulánál, hogy áll az új megrendelések adminisztrálásával! :) Elvileg kapsz majd egy levelet számlaszámmal meg ilyesmit, aztán onnantól feladja postára a lapszámokat!
Last edit: 6 éve 6 napja by toist.

Több
6 éve 1 hete #7 Írta: Tomnewmanozd
még mindig kérdezem: hogyan tovább?? Ha az űrlapot kitöltöttem, akkor az egy lépés.. de aztán???

Több
6 éve 4 hónapja #8 Írta: Tomnewmanozd
Üdv, ElnökÚr!

Szeretném megrendelni a Magazint nyomtatott formában. Elvileg a rendeléshez szükséges űrlapot ki is töltöttem.
Hogyan tovább?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gabriella

Több
7 éve 9 hónapja #9 Írta: MZsuzsi87
MZsuzsi87 válaszolt AM Nyomtatott kiadás témában
Sziasztok!

Szeretném megrendelni az újságot, de a "megrendelés" menüpontban csak a 102. lapszámtól lehetséges, ami már megvan. Volna rá mód, hogy úgy adjak le megrendelést, hogy a 103. számtól kerüljön postázásra?

Köszönettel:
Zsuzsi

Több
9 éve 1 hete #10 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Remek! :-) Akkor az októberi terraplàza előtt írok majd, addigis köszönöm előre. Esetleg magyar nevük van màr?
Üdv:zoli

Több
9 éve 1 hete #11 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Nálam vannak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, szotyika, Takker

Több
9 éve 1 hete #12 Írta: Takker
Takker válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Kezembe került a magazin legújabb szàma, kàr volt.Rögtön beleszerettem az "új"pontylazac fajokba :-)
Csak azt nem tudom honnan fogok szerezni belőlük? :-) Ha valaki tud ebben segíteni megköszönném.
Üdv:takker

Több
9 éve 5 hónapja #13 Írta: ghostbusters
ghostbusters válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Igen, ma szembesültem ezzel a magazin honlapján. Viszont egyszerre két számot is olvashatok! :-)

Köszönöm!

Több
9 éve 5 hónapja #14 Írta: Pasa
Akkor rossz helyen keresed, jövő héten már a 96. kerül ki.

Több
9 éve 5 hónapja #15 Írta: ghostbusters
ghostbusters válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
A honlapon március 18-i dátummal került fel a 95. szám bemutatója. A boltokba mikor kerül? Vagy csak rossz helyen keresem?

Több
10 éve 1 hónapja #16 Írta: Pasa
Holnaptól kapható a Lapker üzleteiben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bauri, halőrxxl, mark24, saluosi

Több
10 éve 1 hónapja #17 Írta: bauri
bauri válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Sziasztok

Érdeklődni szeretnék, hogy mikor jelenik meg a következő lapszám?

Üdv

Több
10 éve 7 hónapja #18 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Kedves H. Balázs!

Értem hozzászólásod célját, és a jobbító szándékot sem kérdőjelezem meg, de a kekeckedés csípős szaga bizony megütötte az orromat.
Furcsállom, hogy oly lelkes olvasóként, csak mostanság regeltél, és tiszteled meg a fórumot bejegyzéseddel. Vajon miért kellett több évtizeden át hallgatásba burkolózni? A visszafojtott negatív érzelmek gyomorfekélyt (is) okozhatnak, ugye tudod?

Az Akvárium Magazin a kezdetektől fogva szakmai, nem pediglen tudományos orgánum szerepét kívánta ellátni. A „silány tartalom” relatív, mivel állításod szerint „nem a kész munkában” keresel hibát. De kérdem, mi másban kutakodhatnál, hisz’ nincs rálátásod egyébre.
Mivel veterán olvasóként aposztrofálod magadat, megtisztelnél néhány általad jegyzett - minden szakmai és tudományos igényt kielégítő – cikkel. Miheztartás végett.

Üdv,
Mary

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
10 éve 7 hónapja #19 Írta: mark24
mark24 válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Nekem személy szerint tetszenek a börzés fotók, ilyen is kell, és általában csak 1 számban szokott lenni több börzéről egyszerre ilyen fotósorozat leközlés. A tartalom és ajánlós külön oldalon is rendben van, nem kell mindenen spórolni.

Ami a betűméreteket illeti: valószínűleg azért kell méret- és térközállítást végezni, mivel így tudja teljesen kitölteni a helyet a cikk. Értelmetlen lenne az, ha üres helyek maradnának ki, mert nem jó, ha egyik cikk másik oldalra csúszna, ahol aztán 10 mondta után keződne a következő. Összességében nem lehetne annyi helyet nyerni, ahová szintén rövid cikk férne csak ki. És kell néha rövid cikk is. Így több halat lehet végülis bemutatni, de ha megfigyelted, minden újságban van olyan fajleírás, ami terjedelmesebb jóval, és legtöbben van 1-2 rövid cikk is. Ezzel nincs semmi baj így szerintem.

És még a térkitöltésre visszatérve egy szó erejéig: a cikkem is meg lett tervezve x számú fotóval, ami el lett küldve tördelésre, és utólag szóltak, hogy kellene még 1 fotó, hogy kijöjjön az oldalmennyiség. Gondolom a dominóharcsákról elégséges az amit írtam, többet szerintem nem kellene... Látod, hogy sok mindenen múlik egy magazin összeállítása. Közel sem olyan egyszerű feladat, hogy írogatok pár sort rakok mellé két fotót és mehet. Ennél jóval bonyolultabb, hogy ilyen igényesen lehessen megjelentetni. Amúgy pedig meg lehet nézni rengeteg kapható magazint az újságosoknál (nem szennylapokra gondolok!), az AM messze a legszebbek közé tartozik, mert igényes. Hogy csak saját példát hozzak, több száz fotóból lettek kiválogatva csak a dominóharcsás képek, hogy minél igényesebb és minőségibb legyen, és ez a többi cikkre is igaz, sőt még a lapok minőségére is, hogy részletekig belemenjek. A P. pictusról ha jól emlékszek 200 fotót csináltam, aminek felét helyből töröltem!

Több
10 éve 7 hónapja #20 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: AM Nyomtatott kiadás témában
Balázs ez mind szép és jó. De valamit elfelejtesz. Természetesen Pasa és a szerkesztők is és az olvasók is szeretik megismerni mások építő jellegű kritikáit, ezzel semmi baj. az hogy negyed évente sokallod az 1500 Ft-ot az azt jelenti hogy még sem olvasol eleget az újságból mert kihagytad a 90 szám bevezetőjében irt mondandóját Pasának. Teljes körű leírásokat szeretnél halakról meg miegymás, erre vannak speciális szakkönyvek amiben jól le van írva minden. De azok is csak egy ember tapasztalatai , ami nála jó és működik az nálad nem biztos hogy ugyanúgy lesz. A szakkönyvek is csak afféle útmutatók mint tökéletes fajleírások. Én jobban szeretem így az újságot akármilyen tehéncsorda is van a képen.
De ha így neked nem tetszik az újság akkor irány fajleírást készíteni és elküldeni Pasának szerintem szívesen közzéteszi neked az AM ben. Kíváncsi vagyok neked mennyire is megy egy fajleírás. Én szívesen olvasnám a fajleírásaidat 3 oldalon. képek nélkül is. Csak akkor csinálj és ne panaszkodj.
Ez az Én Építő jellegű saját kritikám :)

Tommy

Moderátorok: peters
Oldalmegjelenítési idő: 0.187 másodperc

Naptár

October 2023
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Bejelentkezés