- Köszönetek: 1
AM Nyomtatott kiadás
- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
Sőt, azóta eltelt egy teljes év, s elvileg már a következő előfizetésnek is itt az ideje. A család azonban nekem sem a negyedik negyedévi újságot, sem az elvileg benne rejlő csekket nem jelezte, hogy érkezett volna.
Írtam Pasának, remélem, hamarosan válaszol.
Tomnewmanozd
egy (újra)kezdő
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- toist
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 363
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
kb 4 hónapja próbálom megrendelni a Magazint.
Nagyon sajnálom, hogy sok lapszámot elmulasztottam. Szeretném ezt valahogy bepótolni.
De nélkületek nem megy! Hiiiilfeeeeee!!!!!
- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
Amint azt kicsit több, mint egy hete is írtam, nagyon várom a levelet, vagy valami igazi visszajelzést.
- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
Várom már nagyon. Remélem, elektronikusan érkezik, mert úgy én kapom meg (úgy tuti megkapom), ráadásul hamarabb ideér.
- toist
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 363
Szerk: közben megnéztem, látom is a megrendelést, rákérdezek majd Gyulánál, hogy áll az új megrendelések adminisztrálásával!

- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
- Tomnewmanozd
-
- Nem elérhető
- Ikra
-
Szeretném megrendelni a Magazint nyomtatott formában. Elvileg a rendeléshez szükséges űrlapot ki is töltöttem.
Hogyan tovább?
- MZsuzsi87
- Nem elérhető
- Ikra
-
Szeretném megrendelni az újságot, de a "megrendelés" menüpontban csak a 102. lapszámtól lehetséges, ami már megvan. Volna rá mód, hogy úgy adjak le megrendelést, hogy a 103. számtól kerüljön postázásra?
Köszönettel:
Zsuzsi
- Takker
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 64

Üdv:zoli
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Köszönetek: 360
- Takker
-
- Nem elérhető
- DiszhalAM
-
- Köszönetek: 64

Csak azt nem tudom honnan fogok szerezni belőlük?

Üdv:takker
- ghostbusters
- Nem elérhető
- Ikra
-
- Köszönetek: 0

Köszönöm!
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- ghostbusters
- Nem elérhető
- Ikra
-
- Pasa
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- bauri
- Nem elérhető
- Ikra
-
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor jelenik meg a következő lapszám?
Üdv
- mmccannon
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 374
Értem hozzászólásod célját, és a jobbító szándékot sem kérdőjelezem meg, de a kekeckedés csípős szaga bizony megütötte az orromat.
Furcsállom, hogy oly lelkes olvasóként, csak mostanság regeltél, és tiszteled meg a fórumot bejegyzéseddel. Vajon miért kellett több évtizeden át hallgatásba burkolózni? A visszafojtott negatív érzelmek gyomorfekélyt (is) okozhatnak, ugye tudod?
Az Akvárium Magazin a kezdetektől fogva szakmai, nem pediglen tudományos orgánum szerepét kívánta ellátni. A „silány tartalom” relatív, mivel állításod szerint „nem a kész munkában” keresel hibát. De kérdem, mi másban kutakodhatnál, hisz’ nincs rálátásod egyébre.
Mivel veterán olvasóként aposztrofálod magadat, megtisztelnél néhány általad jegyzett - minden szakmai és tudományos igényt kielégítő – cikkel. Miheztartás végett.
Üdv,
Mary
Mary
- mark24
- Nem elérhető
- ŐshalAM
-
- Köszönetek: 107
Ami a betűméreteket illeti: valószínűleg azért kell méret- és térközállítást végezni, mivel így tudja teljesen kitölteni a helyet a cikk. Értelmetlen lenne az, ha üres helyek maradnának ki, mert nem jó, ha egyik cikk másik oldalra csúszna, ahol aztán 10 mondta után keződne a következő. Összességében nem lehetne annyi helyet nyerni, ahová szintén rövid cikk férne csak ki. És kell néha rövid cikk is. Így több halat lehet végülis bemutatni, de ha megfigyelted, minden újságban van olyan fajleírás, ami terjedelmesebb jóval, és legtöbben van 1-2 rövid cikk is. Ezzel nincs semmi baj így szerintem.
És még a térkitöltésre visszatérve egy szó erejéig: a cikkem is meg lett tervezve x számú fotóval, ami el lett küldve tördelésre, és utólag szóltak, hogy kellene még 1 fotó, hogy kijöjjön az oldalmennyiség. Gondolom a dominóharcsákról elégséges az amit írtam, többet szerintem nem kellene... Látod, hogy sok mindenen múlik egy magazin összeállítása. Közel sem olyan egyszerű feladat, hogy írogatok pár sort rakok mellé két fotót és mehet. Ennél jóval bonyolultabb, hogy ilyen igényesen lehessen megjelentetni. Amúgy pedig meg lehet nézni rengeteg kapható magazint az újságosoknál (nem szennylapokra gondolok!), az AM messze a legszebbek közé tartozik, mert igényes. Hogy csak saját példát hozzak, több száz fotóból lettek kiválogatva csak a dominóharcsás képek, hogy minél igényesebb és minőségibb legyen, és ez a többi cikkre is igaz, sőt még a lapok minőségére is, hogy részletekig belemenjek. A P. pictusról ha jól emlékszek 200 fotót csináltam, aminek felét helyből töröltem!
- szotyika
-
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
-
- Köszönetek: 486
De ha így neked nem tetszik az újság akkor irány fajleírást készíteni és elküldeni Pasának szerintem szívesen közzéteszi neked az AM ben. Kíváncsi vagyok neked mennyire is megy egy fajleírás. Én szívesen olvasnám a fajleírásaidat 3 oldalon. képek nélkül is. Csak akkor csinálj és ne panaszkodj.
Ez az Én Építő jellegű saját kritikám

Tommy