- Köszönetek: 4
Beszéljünk róla!
- luciusferi
- Nem elérhető
- Ikra
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
- COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1688
Mac:ahogy elnézem,mintha itt kissé megelőztelek volna regisztráció szempontjából..sőt ez a regem a régebbi "ahhoz" képest!bizony ez a pálya..de ahogy az ember érdeklődése-és a válaszaira adott reakciók változnak,úgy maga az ember is.Én megpróbáltam...ott is.Most itt teszem ezt-két év múlva már tudom hogy kell-e nekem a netes halazás?
Egyébként utolsó bekezdésedre reagálva:azt én sem értem....nyilván jó
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
T.:Gábor
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- mmccannon
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 374
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mary
- luciusferi
- Nem elérhető
- Ikra
a skypeot kérdeztem! Nemár akkor döbd ki a géped rángasd ki a falból a zsinórt, ne hülyéskedjél mán teee
Feri
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Jelzed hogy a chaten mi zavar..kísértetiesen hasonló dolgok,mint amiről az előzőekben "papoltam"!Lám-lám..nem haszontalan ha egy magamfajta elvetemült megfogalmazza azokat a dolgokat amelyek talán lehetnének jobbak is...de sok esetben mi,a használók tehetünk legtöbbet!Csak jelezném a folyamatot:ahogy egyre több időt töltök itt,magának a fórum sajátosságainak is jobban kiismerem a működését..eleinte berzenkedtem a képek lehetetlen feltöltése miatt,aztán a blogokba illeszthető képek száma is erősen aggasztott!Mára sokkal magabiztosabban használom már...itt is értelmet nyer a mondás:tanulni,tanulni...A sok használat meghozza gyümölcsét:a gyakorlat során rájövök,kitapasztalom a dolgokat!Tessenek hát intenzívebben nyomatni a dolgokat..pl.ki mondta hogy nem lehet elégikus,csupán csak gondolatokat tartalmazó blogokat írni-vagy ne adj isten a TP-n elhangzott előadásotokat itt tovább folytatni?:)Rajonganék-és gondolom sokan mások is!-a szinte naprakész hozzászólásokért,és megvallom már jól indul a szabadidőm ha azt látom hogy a "Kezdőlap"-on számos hozzászólás van újként jelölve!Akvarisztikai oldal ez...hobbiról szól!Élvezem...
Egy észrevétel a régi időkből:pár helyen olvasni lehetett,hogy "..áááá,az AM-en alig van élet"!Igen?Nem gondolom hogy ez lenne a helyzet..de ehhez át kel böngészni a fórumot,részt kell néha venni a chaten.Nem minden napon..de még nem is minden héten kötelező azonban..kinek-kinek szabadideje,kedve szerint!most mintha egy ideje kissé több post születne naponta...mintha valami elindult volna!:)Magam is tervezek még jópár olyan témát,amit az itteni társaimmal szeretnék megbeszélni,és talán mindannyiunk örömére a fórumon ki is tárgyalhatjuk majdan.Jön a tél,beszorulunk a falak közé..használjuk ki!
Pár szó még a chatről,és magáról a fórumról..illetve szokás szerint saját magamról! Ha valami nem tökéletesen tiszta..ha valami félreérthető bárhol..esetleg a fogalmazás nem eléggé pontos-hát kérdezzünk vissza a kollégánál:mit-hogyan ért?Ettől még nem lesz "lávaömlés",de gondolom a nyugodt hobbiélethez hozzásegít minket! Én őszintén örülnék annak,ha minden csatornán nyugodt,empatikus hangnemben tudnánk társalogni...persze bőséggel belefér a humor is,csak szóljunk időben hogy ez az volt!
Akvaristák vagyunk....tartsunk össze,fórumon nyomassuk még a sületlenségeinket is,chaten meg ismét mondom:ami kifér a csövön,persze amit szabad is,úgy értem;)Szeretnék igen hosszasan elidőzni közöttetek...
Ui.:Fenti gondolataim nem saját "fényezésemre" szolgálnak..koránt sem!Kicsit nézzetek magatokba:vajon ti nem ugyanezt szeretnétek?Én csak elmondtam.....
T.:Gábor/a bőbeszédű!/
- mmccannon
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
A chat számomra egy mumus. Nem tudok mindig csatlakozni, s ha mégis megteszem alien érzéseim vannak:
- egy korábban elkezdett disputa/vicc-özön közepébe csöppenek,
- olyanok vannak, akiket nem ismerek, még hírből sem,
- szimultán privát chat,
- chatszobába írandó bekutyulódik a felugró privát(ok)ba,
- stb.
Ha valami érdemi dologról születik "döntés" (ld. díszhaltáblázat), akkor jónak tartom egy topikban értesíteni a hobbitársakat: miről szól, ki a "témafelelős", hogyan, és milyen adatokat kell szolgáltatni, stb.
Az nem megoldás, hogy egyszer csak megjelenik egy topik, és a chaten elkezdett diskurzust ott folytatjátok. Megint információs lyuk tátong, és a magamfajta meg csak lesi, hogy mi folyik itt.
Megvallom, hogy konstruktív ötlettel nem tudok előállni, mivel nemigen chatelek, csak fórumozok. Így rút módon másokra hagyon a probléma lehetséges megoldásainak kigondolását.
Mary
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Volt ez a bibi....de nem gáz:(
Mac:mi az életben nem dumcsiztunk azt hiszem Skype-on..vagy oltári rég:)!Nem félek attól hogy nem találunk megfelelő csatornát;)...
Degec:szia!Nekem mondtad ezt a kedves szavasat?:)Ugyan..megállapítás,illetve az itteni chat szoba ha úgy tetszik "állapotjelzése" csupán.Szeretném ha azok akik nem használják,megértenék a működését..hátha nagyobb kedvük lenne szintén csak beköszönni akár!Akik használják,azok pedig tegyék maguk számára komfortosabbá..szabják testre,formázzák meg-az itteni tudja ezt...hasznos,és ügyes!
Lucius:aranyapa....nem vagyok képben:(Ismersz..ha volna véleményem,kifejteném..ki biza!Mégis arra gondolok valami technikai malőr volt/van-nem hiszem hogy kongatnod kellene a vészharangot.Nyugi..jelezd,és utánajárnak!Coryjaid a napokban hozzám költöznek...anciék bőröndje pedig kész az indulásra!
- mmccannon
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Igaz, hogy nem túl sűrűn Skypoltunk, de most, akkor hogyan fogunk beszélgetni?
Mary
- Degec
- Nem elérhető
- Növendék
- luciusferi
- Nem elérhető
- Ikra
üdv:Feri
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Passzolom...a technikais topicban szerintem érdeklődj!
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Valóban csatlakozom azonban:első osztályú lenne,ha az érdekesebb témákat a megfelelő fórumon beszélhetnénk meg!Egyrészt nyoma marad,másrészt pedig mi van akkor ha a tanácsadó téved véletlenül?
Ötlet:a fórumra is tegyük ki észrevételeinket...főleg ha valami eddig nem tapasztalt bajunk-örömünk van-esetleg többeket is meghallgatnánk ezzel kapcsolatban.
Aztán még továbbiak:borzalmasan intenzíven használom..mikor itt chatelek,szinte megfojtom a még jelenlévőket a magam dolgaival.:(Az elkövetkezőkben azonban ígérem kissé meghúzom a "zablát"....De vannak még páran akik hozzám hasonlatosan adják az ívet...nick nélkül,de szinte mindenkinek saját beceneve van már a heti több alkalommal jelen lévők közül!Bár mélységesen élvezem a diskurzust,néha fáj az ha valaki még csak nem is köszön megérkezéskor,vagy távozáskor csak azt hallani ahogy "bevágja az ajtót".Nagyon szépen kérnék mindenkit:legalább ezt tartsuk be...nem fáj!
A chaten pár alkalommal már olvastam hogy saját ikont,képet,betűszínt stb szeretnétek alkalmazni,de ez nem sikerül...esetleg ezt is megbeszélhetnénk itt!Az én farokcsóváló kiskutyusom már foglalt.....de ha szeretnétek elkülöníteni a saját mondandótokat,bátran válasszatok!Sokkal könnyebb nyomon követni a beszélgetést adott partnerrel akkor,ha van ilyen-esetleg a betűszín is segít.A betűszínnel kapcsolatosan viszont kérjük ki a véleményt...van amely nem is látható bizonyos hátterek előtt,de van olyan is ami egyenesen szemfájdító
Még talán egy kissé mélyebbre merészkednék:a chaten belüli privátok használata...én azt gondolom hogy korrekt lenne,ha mielőtt valakit meghívunk,jeleznénk ezt a szándékunkat felé.Kellemetlen amikor egy más helyre írt szövegünket a hirtelen beugró privát chat szobába küldjük.. Én rendszeresen ebbe a hibába esek,mert miközben gépelek-ha lehet ezt annak nevezni;)-a billentyűket figyelem..egy enter,és már magyarázkodhatok is a téves szöveg miatt!.Van azonban hogy elutasítják a privát kezdeményezésünket-ekkor sincs gáz..lehet hogy csak több szálon folytat már kollégánk beszélgetést,és nem bírná követni.A privátok azonban valóban privátok.....nem titkosak,de két/esetleg több/ember magánbeszélgetését tartalmazza-tartsuk tiszteletben!
Összesítve:chatelni jó.....én imádom amikor van időm rá-bár néha csak kedves hobbitársaimnak beköszönni jövök mielőtt kénytelen vagyok elnavigálni a honlapról.Mégis úgy érzem e pár perc sem haszontalan....jó érzés egy baráti légkörben zajló akár pár perces diskurzus is.
Gyertek hát chatre...vannak professzionális társaink is,de vannak abszolút kezdők is!Ismerkedni-haverkodni lehet...meg ami csak belefér!
Ti hogyan gondoljátok kedves chat-társaim?Jól mondtam,vagy kiegészítenétek még valamivel?
Jut eszembe:a legpezsgőbb talán 20-22 óra között a dolog..ilyenkor mindenki engedi a napi gőzt,remek poénok repkednek-néha az embernek jegyzetelni volna kedve.De ami a legfontosabb:ha jelen vannak,akkor igen tapasztalt,segítőkész társaink is szívesen válaszolnak,beszállnak egy poénra!Csúcs....
Mindemellett ne feledjétek:a chat csak egy szolgáltatása a honlapnak....de oooolyaaaannnnnnn jóóóóó!
- luciusferi
- Nem elérhető
- Ikra
mivel az eredeti nickemmel nem enged belépni, nem az a baj hogy ha kidobtak, csak az ha erről nem szólnak. Gyorsan regeltem egyet, hogy amíg eltudom , addig elmondhassam. Ezek szerint az amúgy is ritkán megejtett beszélgetésein a nullára csökkennek?
Üdv:Lucius
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Tegnap éjjel egy napok óta rám váró üzenetet is volt alkalmam elolvasni hatalmas örömemre.Egy régi,és mindeddig barátságos ismerősöm lehordott a sárga földig,és egy fájlban csoda vírusokkal ajándékozott meg.Fogalmam nincs miért..és hálistennek nem itteni ismerősről van szó.
Skype fiókomat megszüntetem.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Ha van is minimálbéres..de remélem majdcsak változik ez is!
- mark24
- Nem elérhető
- ŐshalAM
- Köszönetek: 107
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
A második képen már tisztán kivehető amire utaltam..a partokat végigkaszálják,a bokrokat kivágják.Mondanom sem kel hogy a bokrok környéke volt az igazi haltartó hely...ezek alá kellett minél közelebb dobni-aztán a jószerencsére bízni magunkat.A képen látható bedőlt fa talán még a héten kivételre kerül...a part mint egy gondozott pázsit.Innen is mennie kel azoknak a horgászoknak akik csendes környezetben szeretnék figyelni pl. a jégmadár utánozhatatlan halfogási tudományát.Nem nyilatkozom..EU.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
A képeken látható "dögök" viszont jöhetnének..akár most is a tányérra!
- szotyika
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 486
Tommy
- Mátéfi
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1127