Beszéljünk róla!

Több
12 éve 1 hónapja #181 Írta: luciusferi
luciusferi válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Van egy jó mondás: Ha nem ülsz az asztalnál, akkor lehet, hogy te vagy az étlapon!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, szotyika

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
12 éve 1 hónapja #182 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Nem rejtegetem...minek is tenném?:)
Mac:ahogy elnézem,mintha itt kissé megelőztelek volna regisztráció szempontjából..sőt ez a regem a régebbi "ahhoz" képest!bizony ez a pálya..de ahogy az ember érdeklődése-és a válaszaira adott reakciók változnak,úgy maga az ember is.Én megpróbáltam...ott is.Most itt teszem ezt-két év múlva már tudom hogy kell-e nekem a netes halazás?:D
Egyébként utolsó bekezdésedre reagálva:azt én sem értem....nyilván jó
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

T.:Gábor

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #183 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Mary
Last edit: 12 éve 1 hónapja by mmccannon.

Több
12 éve 1 hónapja #184 Írta: luciusferi
Gábor!
a skypeot kérdeztem! Nemár akkor döbd ki a géped rángasd ki a falból a zsinórt, ne hülyéskedjél mán teee
Feri

Több
12 éve 1 hónapja #185 Írta: halőrxxl
Igazad van-vagyis inkább lehet!Jó ötletnek tartom a felvetett gondolatodat,mely szerint a chaten való történéseket-amennyiben ezek befolyásolják a fórum életét-egy önálló rovatnak kellene tartalmaznia...De bocsika..ezt ismét a chaten fogják az illetékesek először kitárgyalni!:D Többen csak mint ötletgazda vagyunk jelen,tudod jól hogy egyszerű userek is tehetnek javaslatokat.Mivel azonban egy komplett egyesület,illetve magazin is van a háttérben-az illetékesek nem mi vagyunk.Valahogy mégis azt gondolom hogy maradéktalanul megbízhatunk a "felső vezetésben"-toleráns,és szvsz körültekintő embereknek gondolom őket akik tőlünk alaposabban meghányják-vetik a dolgokat.Ha olvassák ezeket,én biztos vagyok benne hogy valamiféle visszajelzés fog születni idővel!/Ha meg nem,hát magukra vessenek!:D/
Jelzed hogy a chaten mi zavar..kísértetiesen hasonló dolgok,mint amiről az előzőekben "papoltam"!Lám-lám..nem haszontalan ha egy magamfajta elvetemült megfogalmazza azokat a dolgokat amelyek talán lehetnének jobbak is...de sok esetben mi,a használók tehetünk legtöbbet!Csak jelezném a folyamatot:ahogy egyre több időt töltök itt,magának a fórum sajátosságainak is jobban kiismerem a működését..eleinte berzenkedtem a képek lehetetlen feltöltése miatt,aztán a blogokba illeszthető képek száma is erősen aggasztott!Mára sokkal magabiztosabban használom már...itt is értelmet nyer a mondás:tanulni,tanulni...A sok használat meghozza gyümölcsét:a gyakorlat során rájövök,kitapasztalom a dolgokat!Tessenek hát intenzívebben nyomatni a dolgokat..pl.ki mondta hogy nem lehet elégikus,csupán csak gondolatokat tartalmazó blogokat írni-vagy ne adj isten a TP-n elhangzott előadásotokat itt tovább folytatni?:)Rajonganék-és gondolom sokan mások is!-a szinte naprakész hozzászólásokért,és megvallom már jól indul a szabadidőm ha azt látom hogy a "Kezdőlap"-on számos hozzászólás van újként jelölve!Akvarisztikai oldal ez...hobbiról szól!Élvezem...
Egy észrevétel a régi időkből:pár helyen olvasni lehetett,hogy "..áááá,az AM-en alig van élet"!Igen?Nem gondolom hogy ez lenne a helyzet..de ehhez át kel böngészni a fórumot,részt kell néha venni a chaten.Nem minden napon..de még nem is minden héten kötelező azonban..kinek-kinek szabadideje,kedve szerint!most mintha egy ideje kissé több post születne naponta...mintha valami elindult volna!:)Magam is tervezek még jópár olyan témát,amit az itteni társaimmal szeretnék megbeszélni,és talán mindannyiunk örömére a fórumon ki is tárgyalhatjuk majdan.Jön a tél,beszorulunk a falak közé..használjuk ki!
Pár szó még a chatről,és magáról a fórumról..illetve szokás szerint saját magamról!:( Ha valami nem tökéletesen tiszta..ha valami félreérthető bárhol..esetleg a fogalmazás nem eléggé pontos-hát kérdezzünk vissza a kollégánál:mit-hogyan ért?Ettől még nem lesz "lávaömlés",de gondolom a nyugodt hobbiélethez hozzásegít minket!:) Én őszintén örülnék annak,ha minden csatornán nyugodt,empatikus hangnemben tudnánk társalogni...persze bőséggel belefér a humor is,csak szóljunk időben hogy ez az volt! :)
Akvaristák vagyunk....tartsunk össze,fórumon nyomassuk még a sületlenségeinket is,chaten meg ismét mondom:ami kifér a csövön,persze amit szabad is,úgy értem;)Szeretnék igen hosszasan elidőzni közöttetek...
Ui.:Fenti gondolataim nem saját "fényezésemre" szolgálnak..koránt sem!Kicsit nézzetek magatokba:vajon ti nem ugyanezt szeretnétek?Én csak elmondtam.....
T.:Gábor/a bőbeszédű!:D/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #186 Írta: mmccannon
A felkérést elfogadom, Gábor. :laugh:

A chat számomra egy mumus. Nem tudok mindig csatlakozni, s ha mégis megteszem alien érzéseim vannak:
- egy korábban elkezdett disputa/vicc-özön közepébe csöppenek,
- olyanok vannak, akiket nem ismerek, még hírből sem,
- szimultán privát chat,
- chatszobába írandó bekutyulódik a felugró privát(ok)ba,
- stb.

Ha valami érdemi dologról születik "döntés" (ld. díszhaltáblázat), akkor jónak tartom egy topikban értesíteni a hobbitársakat: miről szól, ki a "témafelelős", hogyan, és milyen adatokat kell szolgáltatni, stb.

Az nem megoldás, hogy egyszer csak megjelenik egy topik, és a chaten elkezdett diskurzust ott folytatjátok. Megint információs lyuk tátong, és a magamfajta meg csak lesi, hogy mi folyik itt.

Megvallom, hogy konstruktív ötlettel nem tudok előállni, mivel nemigen chatelek, csak fórumozok. Így rút módon másokra hagyon a probléma lehetséges megoldásainak kigondolását.

Mary
Last edit: 12 éve 1 hónapja by mmccannon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Több
12 éve 1 hónapja #187 Írta: halőrxxl
Hali All!:)
Volt ez a bibi....de nem gáz:(
Mac:mi az életben nem dumcsiztunk azt hiszem Skype-on..vagy oltári rég:)!Nem félek attól hogy nem találunk megfelelő csatornát;)...
Degec:szia!Nekem mondtad ezt a kedves szavasat?:)Ugyan..megállapítás,illetve az itteni chat szoba ha úgy tetszik "állapotjelzése" csupán.Szeretném ha azok akik nem használják,megértenék a működését..hátha nagyobb kedvük lenne szintén csak beköszönni akár!Akik használják,azok pedig tegyék maguk számára komfortosabbá..szabják testre,formázzák meg-az itteni tudja ezt...hasznos,és ügyes!:)
Lucius:aranyapa....nem vagyok képben:(Ismersz..ha volna véleményem,kifejteném..ki biza!Mégis arra gondolok valami technikai malőr volt/van-nem hiszem hogy kongatnod kellene a vészharangot.Nyugi..jelezd,és utánajárnak!Coryjaid a napokban hozzám költöznek...anciék bőröndje pedig kész az indulásra!:)

Több
12 éve 1 hónapja #188 Írta: mmccannon
Jajj Gábor neeee!
Igaz, hogy nem túl sűrűn Skypoltunk, de most, akkor hogyan fogunk beszélgetni?

Mary

Több
12 éve 1 hónapja #189 Írta: Degec
Degec válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
igazan koszonom a kedves szavakat :)

Több
12 éve 1 hónapja #190 Írta: luciusferi
Gábor és a feltett kérdés?
üdv:Feri

Több
12 éve 1 hónapja #191 Írta: halőrxxl
Szia Ferkó!:)
Passzolom...a technikais topicban szerintem érdeklődj!:blush:

Több
12 éve 1 hónapja #192 Írta: halőrxxl
A chat....na ez érdekes dolog,de van alapja!Pár ismerősöm pontosan azért nem használja,mert nem bírja követni-kiigazodni rajta stb..van akinek túl pörgős.Rendkívül jónak gondolom egyébként-bár megjegyzem a személyes ismerkedés,a kontaktusok felvétele szerintem az elsődleges célja.Igaz ami igaz....néha olyan "szakmázásba" lehet belefutni,hogy az ember észre sem veszi az idő múlását-magam ilyenkor zombi üzemmódban megyek hajnalban melózni!:D
Valóban csatlakozom azonban:első osztályú lenne,ha az érdekesebb témákat a megfelelő fórumon beszélhetnénk meg!Egyrészt nyoma marad,másrészt pedig mi van akkor ha a tanácsadó téved véletlenül?
Ötlet:a fórumra is tegyük ki észrevételeinket...főleg ha valami eddig nem tapasztalt bajunk-örömünk van-esetleg többeket is meghallgatnánk ezzel kapcsolatban.
Aztán még továbbiak:borzalmasan intenzíven használom..mikor itt chatelek,szinte megfojtom a még jelenlévőket a magam dolgaival.:(Az elkövetkezőkben azonban ígérem kissé meghúzom a "zablát"....De vannak még páran akik hozzám hasonlatosan adják az ívet...nick nélkül,de szinte mindenkinek saját beceneve van már a heti több alkalommal jelen lévők közül!Bár mélységesen élvezem a diskurzust,néha fáj az ha valaki még csak nem is köszön megérkezéskor,vagy távozáskor csak azt hallani ahogy "bevágja az ajtót".Nagyon szépen kérnék mindenkit:legalább ezt tartsuk be...nem fáj! :D
A chaten pár alkalommal már olvastam hogy saját ikont,képet,betűszínt stb szeretnétek alkalmazni,de ez nem sikerül...esetleg ezt is megbeszélhetnénk itt!Az én farokcsóváló kiskutyusom már foglalt.....de ha szeretnétek elkülöníteni a saját mondandótokat,bátran válasszatok!Sokkal könnyebb nyomon követni a beszélgetést adott partnerrel akkor,ha van ilyen-esetleg a betűszín is segít.A betűszínnel kapcsolatosan viszont kérjük ki a véleményt...van amely nem is látható bizonyos hátterek előtt,de van olyan is ami egyenesen szemfájdító:(
Még talán egy kissé mélyebbre merészkednék:a chaten belüli privátok használata...én azt gondolom hogy korrekt lenne,ha mielőtt valakit meghívunk,jeleznénk ezt a szándékunkat felé.Kellemetlen amikor egy más helyre írt szövegünket a hirtelen beugró privát chat szobába küldjük..:D Én rendszeresen ebbe a hibába esek,mert miközben gépelek-ha lehet ezt annak nevezni;)-a billentyűket figyelem..egy enter,és már magyarázkodhatok is a téves szöveg miatt!:D.Van azonban hogy elutasítják a privát kezdeményezésünket-ekkor sincs gáz..lehet hogy csak több szálon folytat már kollégánk beszélgetést,és nem bírná követni.A privátok azonban valóban privátok.....nem titkosak,de két/esetleg több/ember magánbeszélgetését tartalmazza-tartsuk tiszteletben!
Összesítve:chatelni jó.....én imádom amikor van időm rá-bár néha csak kedves hobbitársaimnak beköszönni jövök mielőtt kénytelen vagyok elnavigálni a honlapról.Mégis úgy érzem e pár perc sem haszontalan....jó érzés egy baráti légkörben zajló akár pár perces diskurzus is.
Gyertek hát chatre...vannak professzionális társaink is,de vannak abszolút kezdők is!Ismerkedni-haverkodni lehet...meg ami csak belefér!:)
Ti hogyan gondoljátok kedves chat-társaim?Jól mondtam,vagy kiegészítenétek még valamivel?
Jut eszembe:a legpezsgőbb talán 20-22 óra között a dolog..ilyenkor mindenki engedi a napi gőzt,remek poénok repkednek-néha az embernek jegyzetelni volna kedve.De ami a legfontosabb:ha jelen vannak,akkor igen tapasztalt,segítőkész társaink is szívesen válaszolnak,beszállnak egy poénra!Csúcs....
Mindemellett ne feledjétek:a chat csak egy szolgáltatása a honlapnak....de oooolyaaaannnnnnn jóóóóó!:)

Több
12 éve 1 hónapja #193 Írta: luciusferi
Szia Gábor!

mivel az eredeti nickemmel nem enged belépni, nem az a baj hogy ha kidobtak, csak az ha erről nem szólnak. Gyorsan regeltem egyet, hogy amíg eltudom , addig elmondhassam. Ezek szerint az amúgy is ritkán megejtett beszélgetésein a nullára csökkennek?
Üdv:Lucius

Több
12 éve 1 hónapja #194 Írta: halőrxxl
Kedves Skype ismerőseim!
Tegnap éjjel egy napok óta rám váró üzenetet is volt alkalmam elolvasni hatalmas örömemre.Egy régi,és mindeddig barátságos ismerősöm lehordott a sárga földig,és egy fájlban csoda vírusokkal ajándékozott meg.Fogalmam nincs miért..és hálistennek nem itteni ismerősről van szó.

Skype fiókomat megszüntetem.

Több
12 éve 1 hónapja #195 Írta: halőrxxl
..viszont a munkahely legalább olyan ritka mint a fehér holló!:(
Ha van is minimálbéres..de remélem majdcsak változik ez is!

Több
12 éve 1 hónapja #196 Írta: mark24
mark24 válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Ez az, felétek legalább még látni jégmadarat....

Több
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #197 Írta: halőrxxl
Mac:bocsi,de a postom feladásakor nem voltam elég alapos amikor a Városligeti körülményekre hivatkoztam...de most mutatok még képet,itt látni fogod mire gondolok:

A második képen már tisztán kivehető amire utaltam..a partokat végigkaszálják,a bokrokat kivágják.Mondanom sem kel hogy a bokrok környéke volt az igazi haltartó hely...ezek alá kellett minél közelebb dobni-aztán a jószerencsére bízni magunkat.A képen látható bedőlt fa talán még a héten kivételre kerül...a part mint egy gondozott pázsit.Innen is mennie kel azoknak a horgászoknak akik csendes környezetben szeretnék figyelni pl. a jégmadár utánozhatatlan halfogási tudományát.Nem nyilatkozom..EU.
Mellékletek:
Last edit: 12 éve 1 hónapja by halőrxxl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Luki, mmccannon

Több
12 éve 1 hónapja #198 Írta: halőrxxl
Bár úgy lenne uraim...de a friss kalamájó nem a kedvencem!:D
A képeken látható "dögök" viszont jöhetnének..akár most is a tányérra!

Több
12 éve 1 hónapja #199 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
úgy legyen mátéfi, és mindet meg kell ennie az akvaristáknak ;) :laugh:

Tommy

Több
12 éve 1 hónapja #200 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Ez meg a legközelebbi akvarista találkozóra:

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Naptár

December 2024
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Bejelentkezés