Beszéljünk róla!

Több
10 éve 10 hónapja #41 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Tisztelt társaim!
Egy határidős munkám okán kénytelen vagyok szüneteltetni a fóruméletemet 02.06.-ig.Kérem hogy fogadjátok megértéssel ha esetleges privát üzeneteitekre nem válaszolnék addig,illetve ha a fórum más pontjain egyenesen nekem címzett postjaitokra nem reagálnék.
Megértéseteket köszönöm,természetesen amint ismét aktív leszek itt e topicban jelzem majd.További legjobbakat,jó egészséget nektek,és halaitoknak!
T.:Gábor
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
10 éve 10 hónapja #42 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Én sajnos nem voltam az Egyesületi közgyűlésen, de érdekelne mi történt...hacsak nem "top secret" kategória
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
10 éve 10 hónapja #43 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Józsiiiiiiiiii! Kiszőkítetted magad, "borostát" és kopoltyúkat növesztettél???
Tisztára úgy nézel ki, mint egy hal, pedig a közgyűlésen még egész emberi formád volt... :P
Hol az új avatarod? :kiss:

Mary

Több
10 éve 10 hónapja #44 Írta: halőrxxl
Vágom én már kolléga....és köszönöm.De mégsem megy.
Most átvágom a honlapot majd,és egy lány képet illesztek be..hátha mégis korhatáros az avatar azért nem bírom saját képemet feltenni!:D
Vicc nélkül:többünknek sejtelmünk sincs mi lehet....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon, szotyika

• via_mala
  • via_mala profilkép
  • Nem elérhető
  • Ikra
  • Ikra
  • Figyelem, figyelem! Jónást várják a halban!
Több
10 éve 10 hónapja #45 Írta: via_mala
via_mala válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Úgy cseréltem le a fotómat, hogy fogtam egy hozzászólásomat itt a fórumon, és ráböktem a tőle balra levő avatar képre. Erre feljött egy olyan menü, amiben meg tudtam változtatni az avatar képet is.
Tehát ne a lap bal oldalán a "Bejelentkezés" alatti avatar-ra klikkelj, hanem itt a fórum hasábon belül egy hozzászólásod melletti avatarodra!

Több
10 éve 10 hónapja #46 Írta: halőrxxl
Ugyan..miért számítana a kinézet egy akvarisztikai honlapon?Meg amúgy is...a fiúk ha egy fokkal szebbek az ördögnél,már megfelelnek "aszongyák" felénk!:D Na,én ennek talán megfelelek...
A következő miatt érzem kellemetlennek:a bemutatkozós topicot is én szerettem volna-szerencsére azonnal meg is kaptuk!Amikor egy kolléga arcképét választotta avatarnak én voltam aki ezt megköszönte-és még lelkiztem is kicsit.Jól esik a bizalom na....És pont én nem tudom kitenni/de már látom nem egyedül/a borsodi képem.....pedig vastagon illene.
De nem csinálok lelki drámát-aki ismer az ismer,aki meg nem az majd fog-ha akar:)Tudom ez nem a FB,-sőt ha az lenne már tűnnék is!-mégis szeretném ha látná aki kíváncsi:ki az a halőr aki folyton agyal valamin,aki néha kissé temperamentumosabb....aki itt érzi jól magát közöttetek.Nos,csak ez aggaszt...meg egyéb technikai nehézségek,de halazzunk inkább;)

Több
10 éve 10 hónapja #47 Írta: mmccannon
Vízicsigalom aquanyugavér! :kiss:

Mary

Több
10 éve 10 hónapja #48 Írta: halőrxxl
Köszönöm a visszajelzést Via_mala!
Rajta lennék a dolgon-a vasárnap hajnalomat aktívan a gép előtt töltöttem,de azt a fránya avatart egyszerűen képtelenség megváltoztatni..:blush: A fene vigye el de tényleg!:(
Mindenki kedve szerint módosít,én pedig már kb 4 klf.direkt ide szerkesztett képet készítettem és semmi..nulla,zéró az eredmény.Egyszerűen nem bírom elképzelni hogy valaha mikor ezt az avatart feltöltöttem nagyobb tudásom lett volna-sőt folyamatosan fejlődök.Aztán még az is lehet hogy le vagyok tiltva "képfeltöltésileg"-vagy mit tudom én.Kínos...
Az avatarnak szánt képeimet már kért kollégának is átküldtem..ők is megfelelőnek gondolják-sőt maga a mester is segédkezni próbált már.Az isten áldja meg a segítő szándékotokat..de az eredményt magatok is látjátok.:(

Több
10 éve 10 hónapja #49 Írta: mmccannon
Nagyon szívesen! Csak arra ügyelj, nehogy valamelyik hím ráugorjon. :woohoo:

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
10 éve 10 hónapja #50 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
Hát ismét egy remek Vasárnap-ot sikerült összehozni :)
Mary nagyon szépen köszönöm a képet. Már megvan a helye is az akik mellett a falon :)
;)

Tommy

• via_mala
  • via_mala profilkép
  • Nem elérhető
  • Ikra
  • Ikra
  • Figyelem, figyelem! Jónást várják a halban!
Több
10 éve 10 hónapja #51 Írta: via_mala
via_mala válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
A legutóbbi privát üzenetedben más lett a profilképed, tehát valamit sikerült megváltoztatnod.

Több
10 éve 10 hónapja #52 Írta: mmccannon
Aludj rá egyet, hátha holnap, újult erővel sikerrel jársz.

Mary
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, szotyika

Több
10 éve 10 hónapja #53 Írta: halőrxxl
Nos úgy néz ki kimerítettem a lehetőségeket,és a kitartásomat is.Nincs ötletem..nincs motivációm.:(
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget amit mindannyian adtatok..de nem boldogulok.Sajnálom,talán holnap újult erővel ismét megpróbálom a dolgot.Köszönöm a türelmeteket!

Több
10 éve 10 hónapja #54 Írta: mmccannon
Nekem is!

Két helyen kell a cserét eszközölni az adatlapon belül:
- katt a "Szerkesztés" gombra
- katt az "adatlap frissítése" (itt a posztjaid mellett megjelenő avatart tudod módosítani)
- katt a "képcsere" gombra (ezúton tudod a bal oldalon megjelenő képet lecserélni)

Mary

Több
10 éve 10 hónapja #55 Írta: halőrxxl
Még én is mesterem..Mac,nálam pont fordítva van!:D

Több
10 éve 10 hónapja #56 Írta: Pasa
Pasa válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
csak próbálkozok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, mmccannon

Több
10 éve 10 hónapja #57 Írta: mmccannon
Nálam érdekes a jelenség, mert posztjaim mellett az újonnan feltöltött avatar jelenik meg, viszont a bal oldalon (Bejelentkezés alatt) még a régi fotó van.

Ki érti ezt???

Mary

Több
10 éve 10 hónapja #58 Írta: halőrxxl
Nem..az avatarom beleégett a honlapba!:D
Komolyan jó lenne ha megoldás születne-bárkinek átengedem a gépet,szóljatok!

Több
10 éve 10 hónapja #59 Írta: halőrxxl
Most ugyanezt,de nagyobban próbáljuk!:)

Több
10 éve 10 hónapja #60 Írta: nebula
nebula válaszolt Válasz: Beszéljünk róla! témában
azok a kis képek nekem se működtek már regisztráláskor se.

Nedőzz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl, mmccannon

Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc

Naptár

December 2023
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Bejelentkezés