- Köszönetek: 1688
Beszéljünk róla!
- halőrxxl
- COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Megpróbálhatom ha még nem lenne elég belőlem...egy égervadászat közben lőtt kép lesz az avatarom-ha frissít az oldal!
Mac te jó színben vagy..és hogy az a bizonyos fagyi hadd nyaljon még visszább:kérném Mátéfi kollégát hogy ő is frissítsen..én e kép alapján nem ismertem fel a TPG-n!
T.:Gábor
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- mmccannon
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 374
No, gyerünk, és Te is cseréljed le az avatarodat.
Mary
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Mátéfi
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1127
halőrxxl beküldte: .........A másik az avatar....hajnalban örömmel vettem észre hogy egyik új tagunk saját fényképét választotta.Ez a bizalom jele felénk-én így érzem,és megköszönöm.....hamisítatlan falusi gyerek létemre szintén segít hogy láthatom akihez beszélek!
...........
Jó példát mutat, lehet utánozni, mert ő bizony nem látja kihez beszél!
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Mióta elindult e rovat,én sokkal magabiztosabban,otthonosabban érzem magam itt.A chaten is azonnal képben vagyok,sőt szinte úgy beszélgetek már néhány kollégával mintha igen régi és jó ismerősök lennénk!:)Nekem rengeteget számít az hogy tudom ki kicsoda....
A másik az avatar....hajnalban örömmel vettem észre hogy egyik új tagunk saját fényképét választotta.Ez a bizalom jele felénk-én így érzem,és megköszönöm.....hamisítatlan falusi gyerek létemre szintén segít hogy láthatom akihez beszélek!
Köszönöm a fent említetteket....lassan jóleső érzéssel hátra is dőlhetek,és elmondhatom:egy igazán baráti hangú,és normális emberi hangvételű honlapon van lehetőségem fórumozni.Némi kis csipkelődés bőséggel belefér persze...
Ja igen..a chat ki ne maradjon!Hulla fáradtan is élmény számomra..szó szerint lubickolhatunk a poénokban,a szakmai beszélgetésekben,és a terveink megbeszéléseiben-meg számtalan más témában is.Azt hiszem rengeteget számít nekem/is!/az a segíteni akarás ami ott megmutatkozik,még ha a mai világban az emberi érzéseknek kevés teret is ad az élet.
Tuti jó dolgok ezek....
Kellemes hétvégét nektek-halazzatok,rákozzatok..garnélázzatok,csigázzatok barátaim!
- nebula
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 192
és köszi:)
Nedőzz!
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Bemutatkozott már igazi profi,valódi "iszapszemű rája",és pár magamfajta hobbista is...akit most kiemelnék,és meleg kézfogással üdvözlök:
Nebula fantasztikus ahogy előadtad a technikais rovatban tudásod...én megvallom a második bekezdés után már csak a betűket értettem,a jelentést nem-és most már azt is tudom miért!Az hogy akvarizálásodat így elmesélted,engem megérintett....a legnagyobb sikert nektek picinyke vízi világotokban,és kedves párod meggyőzéséhez sok sikert neked!A nagyság nem minden...valóban nem,a nano halak között valódi igazgyöngyök vannak-és tudod a coryk fölé valaha én is hasonló halakban gondolkodom majd.Ötlet:ne akváriumnak kérj helyet,hanem alapterületet!Ide azonos méret mellett akár állványt is készíthetsz-több akváriummal;)
Folytassátok kolleginák-kollégák...jó olvasni történeteiteket,még régebbi ismerőseimnél is találkozom újdonságként ható adatokkal,érzésekkel!Talán megjegyzem még:már értem mi motivál pár chatről ismerős kollégámat-ma este egyikükkel beszélek is erről.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
A te bemutatkozásod is jóval értékesebb mint egy csupán avatarról ismert társunk.Annyit írtok amennyit akartok természetesen ha akartok....én mindenkinek megköszönöm! A bizalmat is...az időtöket,és a nyitottságot is.Az életkor,a hobbiban eltöltött idő az én szememben nem számít-mint tudjuk hosszú időn át is lehet valamit tévesen tudni/csinálni.....azért annak örülni fogok ha postjainknál nem azok száma,hanem a bennük lévő érték kerül a helyére ezáltal.Ugye nem kell példát mondanom...nem a sok számít,hanem a mondandó.
Továbbra is sarkalnám mindazokat akik tartósan itt tervezik a hobbiélet fórum részét élni-gyertek,mondjatok magatokról pár támpontot!
- szotyika
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 486
Tommy
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Amikor reggel megtettem a javaslatot természetesen nem arra gondoltam hogy kötelező..aki viszont szeretné egyértelművé tenni hogy ki ő,mit és mióta tesz annak ajánlom.Talán kevesebb félreértésre ad okot ha látjuk ki az aki éppen részt vesz a beszélgetésben-egyszersmind személyes találkozáskor onnan folytathatjuk ahol abbahagytuk.:)Olvastam olyan külföldi oldalt ahol ezt roppant jónak gondoltam...
A hobbi egy nagyszerű dolog-én mindig is szerettem tudni ki a partnerem a beszélgetésben-nyilván sokan vannak így ezzel.Kívánom hogy hasznunkra váljon az újabb topic-de hangsúlyozom:a bemutatkozás nem kötelező!
- szotyika
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 486
veszek én is magamon egy kis erőt és bemutatkozok én is
Tommy
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Mindenkinek javaslom az ottani post-ot..amilyen részletesen szeretne,úgy mutatkozzon be....csodás lenne!
A mesterünknek köszönöm a javaslat villám szintű megvalósítását,és hogy legelőször ő tisztelt meg minket bemutatkozásával.
- karancsalja66
- Nem elérhető
- DiszhalAM
- Köszönetek: 83
Attila
- Pasa
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
- Köszönetek: 360
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Egy kérdésem lenne hozzátok,és nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra:mit gondoltok arról,hogy hasznos lenne egy "bemutatkozós rovat"?Nem vércsoport meg rh faktor mélységű bemutatkozásra gondolok,de a hobbinak megfelelő némi infó magunkról talán kelendő lenne.Meg aztán nem lenne rossz tudni hogy ki mennyi idős-mert más hozzáállást igényel egy kis srác,mint egy idősödő bácsi....én szeretem érthetően,és személyre szabottan élni a fóruméletet.Magyarán:kellene nekünk ilyen,vagy hagyjuk a fenébe-jó ez ahogy van?
Pedig de jó lenne tudni hogy ki mivel foglalkozik...akkor talán a fórum postjai is értékesebbek lennének.Példa:nem mindegy hogy én okoskodok-e egy kérdésen,vagy az akinek ez évtizedek óta napi szinten a rutint jelenti......nos ezért is hasznos lehetne.
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- mmccannon
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 374
Mary
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
A hirdetéseknél Balu kolléga régi AM-t,és más szakirodalmat kínál baráti áron....
- Mátéfi
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
- Köszönetek: 1127
- halőrxxl
- Nem elérhető
- Mindenhat(L)ó
Remélem nem lesz rosszabb mint az idei...de a magvas gondolatokat hagyjuk más honlapokra.Ünnepeljetek felelősséggel,iszogassatok mértékkel...holnap is nap van,hobbiállataitok várják a reggelit;).
Mindazon embereknek akik csak egyetlen ikonnal is hozzászóltak blogjaimhoz,postjaimhoz hálás szívvel mondok köszönetet!Tudom hogy ti hasonlóan élvezitek a fóruméletet mint jómagam...a hobbim része ez is.
Közelebbi ismerőseimnek tisztelettel kívánom mindazt a jót amit nekem adtatok az év során...élmény veletek beszélni akár chaten-telefonon,skype-on...Jövőre újult erővel vágunk bele ismét a minket érdeklő témákba-lesz itt halazás,vízkémia,szűrőtuning..meg falevelek tesztelése,eleségállatok tenyésztése!A technikai részről bizonyára magam is szót kérek majd egy-két érdekesebb témában,sőt tervben van részemről több-igaz néha szűk réteget érdeklő-blog is.
Köszönöm azt is ha csak olvastok...még nincs három éve hogy magam is a net tagjává váltam.Néha kicsit bővebben adom elő magam....ezért köszönöm az itteni fórum adminjainak,moderátorainak türelmét-ha kevesebbet nem is,de a szabályzatot szem előtt tartva fogok eztán is közöttetek lenni.
Jövőre mindannyian egy évvel idősebbek leszünk....a lányok már kezdjenek letagadni a korukból;) !
Családtagjaitoknak is a legjobbakat...köszönöm a türelmüket ismeretlenül is,amikor a chaten rabolom párjuk idejét.
Kellemes szórakozást hát..legyen az a televízió,vagy távoli utazás....mindenkit visszavárok-újonnan regisztrálókat is rendkívül szívesen ismernék meg!
Végezetül név nélkül:köszönöm hogy az év során annyiszor segítettél minden elképzelhető helyzetben....hogy embertársadként tiszteltél mindig.Hatalmas a szíved..köszönöm amit a hazai hobbiért teszel,ahogy hallgatásoddal is tereled a beszélgetések fonalát.Itt nálunk azt szokták mondani a hozzád hasonlókra az idősebbek:Ember vagy!.
Tisztelettel:Gábor